Senior assistent accountant RA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
306

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal georiënteerd MKB-kantoor in regio Eindhoven. Hier wordt hard gewerkt, maar er is evenveel aandacht voor je privéleven. Prestaties worden zoveel mogelijk in teamverband geleverd en niet als individu, waardoor de onderlinge sfeer heel goed is. Successen worden gevierd met borrels, worstenbroodjes enz. De teams zijn heel divers, met lange dienstverbanden maar ook schoolverlaters en alles wat ertussen zit. De cultuur is laagdrempelig en medewerkers krijgen de mogelijkheid om vanuit hun competenties en drijfveren de functies in te vullen. Zij werken met een cafetariamodel, waardoor je zelf kunt bepalen wat je belangrijk vindt. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een ervaren assistent accountant voor de auditpraktijk.

Functieomschrijving

Als ervaren assistent accountant word je ingezet op de controles bij klanten uit allerlei verschillende branches en gevestigd in de regio. Je hoeft niet om 6.00 uur in je auto te zitten en bent gewoon op tijd thuis om bijvoorbeeld te sporten. Je werkt rechtstreeks met de vennoot en een controleleider samen en bent verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en afronding van de controleopdrachten. Samen met 4 collega's vorm je het auditteam, maar mocht je je ervaring willen verbreden met bijvoorbeeld samenstel- of fiscale werkzaamheden, dan bieden zij hier mogelijkheden voor.

Functie-eisen

Heb je ervaring opgedaan bij een accountantskantoor, maar wordt de werkdruk je te veel? Of wil je liever werken voor klanten uit de directe omgeving, zodat je een netwerk voor de toekomst kunt opbouwen? Dan sluit deze vacature aan. Je zit in het RA-traject, hebt enkele jaren ervaring, bent enthousiast en vindt het leuk om je adviesrol verder uit te breiden. Je bent nuchter, staat met 2 voeten op de grond en bent op zoek naar een Brabants kantoor met een informele sfeer.

Wij bieden

Het kantoor biedt goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Het salaris ligt tussen de € 2.900,00 en € 3.700,00 bruto per maand en ze kennen een goede studieregeling. Zij bieden een cafetariamodel, zodat je zelf kunt bepalen wat voor jou het meest interessant is. Daarnaast is de sfeer voor hen heel belangrijk; de vennoten zijn heel toegankelijk en houden van een geintje. Er wordt veel samengewerkt en successen worden goed gevierd.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Senior assistent accountant RA of solliciteer online op de vacature Senior assistent accountant RA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.