Senior Accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
304

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor met regionale MKB klanten en internationale klanten. Het streven is om de beste adviseur voor familiebedrijven en om beste werkgever te worden. Deze doelstelling vertaalt zich in diverse veranderingen, waaronder flexibel werken. De teams worden samengesteld op basis van de klanten en medewerkers in de accountancy krijgen hier de mogelijkheid om zowel samenstel- als controlewerkzaamheden te verrichten, zodat zij een brede kennis ontwikkelen. Het zwaartepunt ligt uiteraard altijd in de studierichting die gevolgd wordt. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een ervaren Accountant AA of RA, die de verantwoordelijkheid gaat dragen voor een deel van de klantenportefeuille.

Functieomschrijving

Als Accountant en relatiebeheerder krijg je je eigen klantenportefeuille (MKB/MKB+) toebedeeld en word je verantwoordelijk voor het adviseren van je klanten, het laten uitvoeren van samenstelopdrachten en het laten opstellen van aangiften. Je verdiept je in de bedrijfsvoering van je klanten, weet de behoefte van je klanten goed in kaart te brengen en schakelt intern specialisten in voor specifieke vraagstukken. Je coördineert alle werkzaamheden en bewaakt de planning. Daarnaast ben je als Accountant verantwoordelijk voor de budgetten en ook voor de verdere praktijkontwikkeling. De nadruk wordt gelegd op advisering, aansturing en begeleiding.

Functie-eisen

Je treedt op als tekeningsbevoegd Accountant (AA of RA) in de samenstelpraktijk. Wij schatten in dat minimaal 8 jaar ervaring bij een ander accountantskantoor nodig is om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Je bent een brede interesse en treedt heel natuurlijk in gesprek met nieuwe contacten. De nadruk ligt hier niet op commercie, maar je hebt dagelijks contact met je klanten als adviseur. Hoe sterker je bent in communicatie, des te meer adviesopdrachten kun je signaleren en ter tafel brengen. Daarnaast werkt het in je voordeel wanneer je al bekend bent met de bedrijvigheid in regio Eindhoven.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen de € 4.500,00 en € 5.800,00, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt 28 verlofdagen en krijgt de mogelijkheid om 10 verlofdagen bij te kopen (op fulltime basis). Ben je ouder dan 45? Dan krijg je 2 extra verlofdagen. Je rijdt veel naar klanten, dus je krijgt een leaseauto, een telefoon en een onkostenvergoeding.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Senior Accountant of solliciteer online op de vacature Senior Accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.