Relatiebeheerder

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Asten
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
172

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor is gevestigd in een dorp, maar klanten bevinden zich door heel Nederland. De sportwereld is een belangrijk onderdeel van de klantenportefeuille; in de hockeywereld en bij het wielrennen zijn zij een bekende naam. Medewerkers zijn goed opgeleid, maar het kantoor kiest er bewust voor om niet als accountantskantoor te opereren. Zij richten zich op samenstel- en fiscale werkzaamheden en verzorgen de loonadministraties voor hun klanten. De controlewerkzaamheden worden uitbesteed. Onder het motto: "Wij kosten geen geld, maar leveren geld op", steken zij de advisering voor hun klanten heel breed in. Het verbinden van de juiste connecties vormt bij hen de rode draad. Ter uitbreiding op het team van 9 (assistent) accountants, zijn wij op zoek naar een relatiebeheerder.

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder kun je per direct een 100-tal klanten over gaan nemen van één van de eigenaren van het kantoor. Je reviewt de jaarrekeningen en fiscale aangiften die je collega's hebben opgesteld en je richt je zelf op de adviesopdrachten. Je bespreekt niet alleen de jaarcijfers met je klanten, maar bent periodiek in gesprek met je klanten. Zo kun je een band creëren, weet je wat er speelt en kun je hen vervolgens verder helpen met hun bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat je voldoening haalt uit de gesprekken met je klanten en dat je verbinding weet te leggen tussen de klant, je collega's en andere ondernemingen in je netwerk. Je ondernemend vermogen en creativiteit krijgen hier alle ruimte.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding HEAO-BE/AC of SPD en hebt de nodige jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een ander kantoor. Een AA-titel is geen vereiste, maar de bereidheid tot vervolgopleidingen en/of -cursussen en de wil om jezelf verder te ontwikkelen en je te blijven verdiepen in de actualiteiten zijn wel van belang. Daarnaast ben je het best op je plek wanneer je dagelijks in contact staat met je klanten en "naast" hen kunt gaan staan om hen verder te helpen. Ben je nuchter, open, betrokken bij je collega's en je klanten en op je best binnen een kleiner, informeel advieskantoor? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij bieden

Maar wat kun je van het kantoor verwachten? Je salaris hangt af van je ervaring en ligt tussen de € 3.700,00 en € 5.000,00 bruto per maand. Werktijden zijn tussen 7.00 en 19.00 uur en kun je zelf indelen. Werkdagen van 4x9 uur zijn mogelijk en ook een ochtend vanuit huis werken is geen probleem. Eventuele studies of cursussen worden volledig betaald, de pensioenbijdrage wordt voor 2/3 door je werkgever betaald en je krijgt 25 vakantiedagen en 1 extra dag. 
Maar even belangrijk vinden zij het dat er ook gelachen wordt tijdens het werk. En daarom organiseren zijn allemaal activiteiten. Eens in de 2 jaar gaan zij met alle collega's en aanhang een weekend weg. De drukke maanden aan het begin van het jaar worden met een sportieve activiteit en een diner afgesloten en gedurende het jaar vindt er regelmatig een borrel plaats.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Relatiebeheerder of solliciteer online op de vacature Relatiebeheerder.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.