Relatiebeheerder / Accountant AA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Tilburg
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
249

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Met 2 benen op de grond en doe maar normaal, dan doe je gek genoeg. Zelf gebruiken ze andere, vergelijkbare uitdrukkingen om de interne sfeer weer te geven, die heel open en informeel is. Dit middelgrote kantoor heeft veel klanten in de bouwsector en dat vraagt om een directe benadering, zonder poespas en dikdoenerij. Deskundig advies en een hoog kwaliteitsniveau, maar open, eerlijk en direct gecommuniceerd. Dat zoeken ze ook in een nieuwe collega. Iemand met verstand van zaken, die zelf gemakkelijk met klanten in gesprek gaat en hen van advies voorziet. Het kantoor kent  een aantal hele lange dienstverbanden, wat tekenend is voor de sfeer. De accountancy-afdeling bestaat uit 30 medewerkers, waarvan een aantal je zullen ondersteunen en een aantal waarmee je op niveau kunt sparren.

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder ben je verantwoordelijke voor je eigen klanten en het eerste aanspreekpunt voor hen. Je vindt het leuk om met je klanten in gesprek te zijn en bouwt aan een hechte relatie. Daardoor word je vertrouwenspersoon en kun je ervoor zorgen dat je diensten volledig aansluiten op de behoeften van je klanten. Je bent eventueel verantwoordelijk voor het samenstellen van complexe jaarrekeningen, maar reviewt voornamelijk werkzaamheden van je collega's. Je signaleert adviesbehoeften, pakt deze vervolgens zelf op en schakelt collega's in voor vraagstukken op het gebied van fiscaliteit, salarisadministratie, HR etc. Je wordt het gezicht naar buiten toe en kunt gaan bouwen aan je netwerk.

Functie-eisen

Je hebt het AA-traject (nagenoeg) afgerond en bent op zoek naar een zelfstandige rol als relatiebeheerder, waar je zeggenschap hebt over je eigen portefeuille. Je krijgt hier veel vrijheid en de ruimte om te doen wat je leuk vindt, maar daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle andere zaken goed lopen. Wij zijn op zoek naar iemand die mee wil denken met de organisatie, iemand die ideeën wil uitvoeren en een tikkeltje eigenwijs is. Ben je daarnaast nuchter, direct, open en "to the point"? Dan pas jij uitstekend bij je collega's.

Wij bieden

Afhankelijk van je ervaring ligt het salaris tussen € 3.500,00 en € 5.000,00 bruto per maand, je krijgt 41 vakantiedagen, een 13e maand, een leaseauto en een premievrij pensioen. Je komt terecht in een volledig geautomatiseerde omgeving en binnenkort wordt ook het kantoor volledig opnieuw ingericht. De organisatie is volop in beweging en mocht dit bij je aansluiten, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Relatiebeheerder / Accountant AA of solliciteer online op de vacature Relatiebeheerder / Accountant AA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.