Registeraccountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Den Bosch / Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
212

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een MKB-kantoor (35 mdw) zijn wij op zoek naar een ervaren registeraccountant die op zoek is naar een positie waar de nadruk ligt op vaktechniek en relatiebeheer.

Ter uitbreiding en deels vervanging zijn wij op zoek naar een ervaren registeraccountant. Dit kantoor heeft 2 vestigingen en verricht controle-, samenstel- en fiscale werkzaamheden en loonadministraties. Zij kennen een platte structuur, waardoor de medewerkers veel vrijheid krijgen. De cultuur is informeel zakelijk en kenmerkt zich door nuchterheid. Vennoten zitten soms figuurlijk met hun handen in de klei. Arbeidsvoorwaarden en de pensioenregeling zijn goed geregeld en direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Het kantoor is volledig geautomatiseerd, waardoor je locatie onafhankelijk kunt werken. 

Functieomschrijving

Als extern accountant RA krijg je een MKB-portefeuille toebedeeld waarvoor je de verantwoordelijkheid draagt. De nadruk ligt niet op commerciële activiteiten maar op vakinhoudelijke kennis en relatiebeheer. Je portefeuille is bij aanvang namelijk voor minimaal 80% gevuld met controleklanten waarvoor je verantwoordelijk bent. Naast het reviewen van werkzaamheden van je collega's en hen begeleiden in kennis en ontwikkeling, ben je veelal met klanten in gesprek. Dit zijn ondernemingen in allerlei verschillende branches. Daarnaast ben je direct betrokken bij het verder optimaliseren van het proces en waarborging van het kwaliteitsniveau binnen de organisatie.


Functie-eisen

Om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen ben je in het bezit van je RA-titel en heb je ervaring als extern accountant voor controleplichtige ondernemingen. Bij voorkeur ondernemingen in het midden en kleinbedrijf. Je bent vaktechnisch sterk en haalt je voldoening uit de samenwerking met je collega's en de advisering van je klanten. Je bent communicatief sterk, schakelt snel en legt gemakkelijk contacten met je klanten. Omdat de organisatiestructuur korte lijnen heeft, is het van belang dat je pragmatisch ingesteld bent en ook open staat voor werkzaamheden die niet persé bij je functie horen. Je maakt onderdeel uit van een hecht team wat elkaar ondersteunt waar nodig.

Wij bieden

Voor deze positie ligt het salaris tussen de € 4.800,00 en € 6.000,00, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Het kantoor heeft een goede pensioenregeling, een vast contract en een auto van de zaak zijn mogelijk en zij hebben 27 vakantiedagen. Een belangrijke arbeidsvoorwaarde is de flexibiliteit. Het is geen enkel probleem om vanuit huis of een andere locatie te werken. 

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Registeraccountant of solliciteer online op de vacature Registeraccountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Vinken Recruitment

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.