Medior belastingadviseur - (inter)nationale MKB-klanten

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Tilburg
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
275

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgroot, fullservice kantoor zijn we op zoek naar een medior belastingadviseur ter uitbreiding van het team. Het kantoor telt in totaal ruim 100 collega's. Ze zijn werkzaam in heel moderne kantoren en er is veel aandacht voor alle medewerkers. Niet alleen op het gebied van opleiding en ontwikkeling, maar denk ook aan fruit wat wordt ingekocht en de balans met je privéleven die hier goed is. De cultuur is informeel en professioneel en de deuren staan hier open. Er wordt veel samengewerkt tussen de verschillende disciplines, dus je leert snel al je collega's kennen.

Functieomschrijving

Als belastingadviseur ga je jezelf ontwikkelen in de breedte van het fiscale vakgebied. bereidt fiscaal juridische adviezen voor en werkt deze zover mogelijk uit. Je onderhoudt contacten met je accountancy- en fiscale collega's binnen de organisatie en met je klanten. Je gaat de aangiften van je assistent accountants reviewen en stelt de complexere aangiften zelf op. De nadruk ligt wel op de advieswerkzaamheden. Je werkt fiscale memo's en notities uit en dat doe je allemaal onder de begeleiding van je ervaren collega's. Je klanten zijn actief in verschillende branches, maar allemaal MKB-ondernemingen. Je bent een vraagbaak voor assistent accountants en ontwikkelt je verder tot zelfstandig belastingadviseur voor je eigen klantenportefeuille.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en hebt een paar jaar ervaring als junior belastingadviseur. Je bent op zoek naar een volgende stap waar je met meerdere fiscalisten om je heen jezelf kunt ontwikkelen tot adviseur voor MKB-klanten. Je vindt het belangrijk dat de balans met je privéleven goed is en je draagt graag de verantwoordelijkheid en vrijheid voor je eigen werkzaamheden. Je schakelt gemakkelijk tussen je collega's, je klanten en externe instanties en bent bij voorkeur minimaal 32 uur beschikbaar. 

Wij bieden

Een salaris tussen de € 2.800,00 en € 3.700,00, afhankelijk van je ervaring. Je pensioenbijdrage wordt volledig betaald, je krijgt 25 vakantiedagen, een goede studieregeling en de balans tussen werk en privé wordt hier goed bewaakt. Werktijden van 8.30 tot 17.00 uur zijn hier de regel in plaats van uitzondering. Overwerken komt nauwelijks voor en er bestaat de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Voor minder ervaren collega's wordt extra aandacht besteed aan ontwikkeling en vinden er maandelijks bijeenkomsten plaats waar in je het vak leert en kennis wordt uitgewisseld met andere collega's. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Medior belastingadviseur - (inter)nationale MKB-klanten of solliciteer online op de vacature Medior belastingadviseur - (inter)nationale MKB-klanten.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.