Junior assistent accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
160

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor telt 25 medewerkers. Alle medewerkers werken rechtstreeks onder de vennoten, waardoor de organisatie heel plat is. Je hebt zoveel mogelijk rechtstreeks contact met je klanten, zonder tussenkomst van de vennoten en je krijgt veel vrijheid in je functie. Daarbij hoort ook de verantwoordelijkheid voor de budgetbewaking en je bijdrage in offertetrajecten. Bij binnenkomst voel je al direct de informele sfeer die er hangt.
Het kantoor kijkt niet alleen naar eigen eisen en wensen, maar ook naar hoe zij medewerkers kunnen faciliteren om zichzelf verder te ontwikkelen. Zij bieden onder andere trainingen op het gebied van communicatie en commercie om de contacten met de klanten te optimaliseren (allemaal MKB) en om je verder te helpen in je ontwikkeling. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een junior assistent accountant.

Functieomschrijving

Als junior assistent accountant ga je administraties verwerken en tussentijdse cijfers en rapportages opstellen. Dit doe je zowel op kantoor als bij de klant, zodat je veel van je klanten goed leert kennen en zij jou. Je probeert zoveel mogelijk het gesprek met je klanten op te zoeken en zorgt dat alle gegevens compleet zijn, zodat je of je collega de jaarrekening kan gaan samenstellen. Je denkt mee over presentaties en presenteert zelf ook tussentijdse cijfers aan je klanten. Allemaal onder begeleiding natuurlijk, totdat je het zelfstandig kunt.

Functie-eisen

Om als junior assistent aan de slag te kunnen, is een bepaalde basiskennis noodzakelijk. Een afgeronde HBO Accountancy / Bedrijfseconomie / SPD sluit  hier het beste bij aan. Heb je niet de ambitie om je AA-titel te behalen? Geen probleem, voor het reviewen en tekenen van de jaarrekening zijn andere collega's aangesteld. Jij hebt wel veel contact met je klanten en mag proberen om adviesmogelijkheden bij hen te signaleren. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, krijg je interne trainingen op commercieel vlak en een communicatietraining. Heb je enige werk- of stage-ervaring en ben je ondernemend, energiek en graag in gesprek met ondernemers over hun bedrijfsvoering? Dan is dit een mooie functie voor je waarin je verder kunt groeien.

Wij bieden

Je salaris ligt tussen de € 2.100 en € 2.500. Daarnaast kennen zij 27 vakantiedagen, een onkostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Het kantoor is heel gemakkelijk te bereiken, aan de rand van Eindhoven.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Junior assistent accountant of solliciteer online op de vacature Junior assistent accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.