Gevorderd assistent accountant AA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Venlo
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
284

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB met 2 vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is zakelijk, professioneel, maar gemoedelijk. Voor het kantoor in omgeving Venlo zijn zij op zoek naar een gevorderd assistent accountant die toe is aan een volgende stap.

Functieomschrijving

Als assistent accountant krijg je de verantwoordelijkheid over de online administraties van je klanten. Jij zorgt ervoor dat je klant altijd op de hoogste is van de actuele financiële situatie binnen zijn onderneming. Je stelt tussentijdse cijfers op en ondersteunt je klant bij het gebruik van het online boekhoudpakket. Na afloop van het boekjaar stel je als assistent accountant de jaarrekening samen, maar ga je daarnaast complexe adviesvraagstukken uitvoeren zoals herstructureringen en consolidaties van complexe vennootschappen. Je krijgt begeleiding van je teamleider waar nodig en legt je adviespunten en bevindingen vast in het dossier.
Je klanten zitten allemaal in het MKB-segment, verdeeld binnen diverse branches.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding HBO Accountancy afgerond en wilt je titel behalen. Je hebt al een aantal jaren ervaring als assistent accountant opgedaan bij een ander kantoor, maar bent voor je eigen ontwikkeling toe aan een volgende stap. Je hebt kwaliteit voorop staan, maar verliest daarbij de grote lijnen niet uit het oog. Sta jij open voor een vrijblijvend kopje koffie om te bespreken of zij je een nieuwe stap met perspectief kunnen bieden? Dan komen we graag met je in gesprek.

Wij bieden

Je salaris ligt tussen de € 2.800 en € 3.500 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt een aantrekkelijke studieregeling, vakantiegeld, een goede pensioenregeling en alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie over deze functie van assistent accountant, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant AA of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant AA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.