Gevorderd assistent accountant (MKB)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Nijmegen
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
218

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit accountants- en belastingadvieskantoor groeit gestaag door. Met ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over 3 kantoren, bieden zij dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en salarisadministratie/HRM. Daarnaast geloven zij in een fullservice concept en breiden ze de dienstverlening verder uit. De organisatiestructuur kent weinig lagen. In de accountancy werken de assistenten onder een teamleider en de teamleider werkt rechtstreeks onder de vennoot. Hierdoor zijn je werkzaamheden veelzijdig en kun je jezelf gemakkelijk zichtbaar maken, zodat je jezelf in jouw tempo kunt ontwikkelen. De cultuur is heel laagdrempelig. Sommigen lopen in een pak, anderen niet, meestal afhankelijk van je afspraken bij een bepaalde klant.  Er wordt niet/nauwelijks overgewerkt door een ruime bezetting en je hebt de vrijheid om je uren flexibel in te delen. Ieder kwartaal wordt er een uitje georganiseerd en ook met verschillende feestdagen worden medewerkers in het zonnetje gezet. Trainingen worden niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd gepland en de borrels op vrijdagmiddag zijn geliefd! Hard werken, gecombineerd met humor en gezelligheid!
Het kantoor in Nijmegen telt 40 medewerkers en ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een gevorderd assistent accountant. Je komt in een team met 1 teamleider en 2 ervaren assistenten, waaraan je jezelf kunt optrekken.

Functieomschrijving

Als assistent accountant werk je dus rechtstreeks onder de teamleider en mag je je tijd vullen met samenstelwerkzaamheden en het verwerken van administraties. Je stelt vervolgens de jaarrekeningen samen en stelt de fiscale aangiften (IB, VpB en OB) op. Je gaat werken voor de grotere klanten van het kantoor, dus de meeste administraties zijn allemaal al geboekt. Je neemt zelf contact op met je klanten om ontbrekende gegevens te verzamelen of gaat naar ze toe om daar werkzaamheden te verrichten, want de lijntjes met de klanten zijn hier heel kort. Je hoeft je titel niet te behalen voor deze functie, maar deze mogelijkheid wordt wel geboden.

Functie-eisen

Je sluit het beste op deze functie aan wanneer je minimaal 4 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie als assistent accountant. Wil je graag klantgericht werken en zoek je een middelgroot kantoor met niet al te grote teams/vestigingen? Waar je voor interessante, regionale MKB-klanten aan de slag kan? Dan komen wij graag met je in gesprek over deze functie.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen de € 2.700,00 en € 3.700,00 bruto per maand, een netto onkostenvergoeding van € 40,00, een laptop, een reiskostenvergoeding van € 0,40 voor zakelijke kilometers en 27 vakantiedagen. Je hebt de mogelijkheid om je AA-titel te behalen wanneer je dat wilt en krijgt hiervoor een studieregeling aangeboden, die wordt afgeschreven in 36 maanden. Dit kantoor kent geen vaste overwerkregeling en in de praktijk komt dit ook nauwelijks voor. Je werktijden kun je zelf flexibel indelen en afstemmen op je privésituatie. De sfeer is heel gemoedelijk; wekelijks is er een borrel die goed bezocht wordt en regelmatig vinden er personeelsuitjes plaats.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Gevorderd assistent accountant (MKB) of solliciteer online op de vacature Gevorderd assistent accountant (MKB).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.