Ervaren assistent accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
157

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Ter uitbreiding van een middelgroot kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant  Het kantoor heeft 2 vestigingen en verricht controle-, samenstel- en fiscale werkzaamheden en loonadministraties. Zij kennen een platte structuur, waardoor de medewerkers veel vrijheid krijgen. Wil je thuis werken? Dat kan. Wil je vanuit een andere locatie werken? Dan kan dat ook. Tenslotte ben je zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden en zij zijn zo ingericht dat je altijd en overal bij je gegevens kunt. De cultuur is heel informeel, iedereen kent elkaar en staat voor elkaar klaar.

Functieomschrijving

Als assistent accountant besteed je je tijd aan het verwerken en controleren  van de administraties van klanten, die zij hoofdzakelijk online inboeken. Vervolgens stel je eenvoudige en complexe jaarrekeningen samen en stel je tussentijdse cijfers en rapportages op. Je verzorgt de bijbehorende fiscale aangiften voor je klanten en onderhoudt zelf de contacten met hen. Samen met ongeveer 20 collega's zit je op het kantoor in Den Bosch. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en een paar jaar ervaring als assistent accountant. Je bent op zoek naar een niet te groot kantoor, waar je nauw samenwerkt met al je collega's, waar het geen probleem is om af en toe vanuit huis te werken en waar je zelf schakelt met de relatiebeheerder of vennoot (want meer lagen kennen ze niet). 

Wij bieden

Zij bieden een salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.500,00, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Je krijgt 27 vakantiedagen, een goed pensioen en zij hebben een tijd-voor-tijd regeling, waardoor je in drukke periodes wat meer kunt werken (vanuit huis bijvoorbeeld) en in de rustige periodes verlof kunt opnemen.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Ervaren assistent accountant of solliciteer online op de vacature Ervaren assistent accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.