Ervaren assistent accountant AA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Helmond
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
204

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Wanneer je dit kantoor binnen loopt, proef je meteen de informele, gemoedelijke sfeer. Geen strakke pakken, maar wel een zakelijk professionele uitstraling. Het kantoor is werkzaam voor MKB-klanten, met name uit de regio. Er wordt hard gewerkt, maar je hebt hier geen last van lange reisafstanden of verplichte overwerkuren. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel lol gemaakt onderling. Zij plannen de budgetten minder strak dan de grootste kantoren, waardoor de werkdruk minder hoog is. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een ervaren assistent accountant, die een goede balans tussen werk en privé zoekt.

Functieomschrijving

Als ervaren assistent accountant ga je onderdeel uitmaken van een team van ruim 25 (assistent) accountants. Groot genoeg om te kunnen sparren met ervaren collega's, maar klein genoeg om iedereen snel te kunnen leren kennen en daardoor gemakkelijk te kunnen schakelen. Daarnaast werken er belastingadviseurs en salarisadministrateurs. Je richt je op het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Je werkt samen met een Accountant, maar onderhoud zelf de contacten met je klanten. En wil je het liefst zelf de tussentijdse cijfers met je klanten bespreken? Dan krijg je hier alle gelegenheid voor. Je krijgt veel bewegingsvrijheid in je functie en kunt doorstuderen en doorgroeien, wanneer je dat wilt.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (AC/BE of SPD) en hebt een aantal jaren ervaring als assistent accountant. Je bent heel praktisch ingesteld, want de lijnen zijn kort en je kunt snel schakelen met iedereen. Je houdt van een informele sfeer, werkt graag samen in een team en communiceert open en direct. Het kantoor heeft een goede balans tussen werk en privé, maar om de dagen ook niet onnodig langer te maken, zoeken zij iemand uit de directe regio.

Wij bieden

Naast een salaris tussen € 2.7,00 en € 3.7000,00 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, kies je bij dit kantoor voor een informele bedrijfscultuur en een balans tussen werk en privé, die je niet op veel plekken zo zult ervaren. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar er wordt ook veel gelachen. Doordat de druk op budgetten wat lager ligt dan bij de grote kantoren, heb je meer ruimte voor contact met je klanten en kun je zo langzaamaan gaan werken aan je adviesrol. Ben je sociaal, collegiaal, open, communicatief sterk en woon je (bij voorkeur) in regio Helmond? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Ervaren assistent accountant AA of solliciteer online op de vacature Ervaren assistent accountant AA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.