Controleleider

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
320

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgroot kantoor zijn wij op zoek naar een (aankomend) Accountant RA, een opdrachtleider voor de controlepraktijk. De klantenportefeuille van deze vestiging bestaat voornamelijk uit nationale en internationale MKB-bedrijven. De grotere familiebedrijven vormen een belangrijk deel van de klanten. Ondanks dat het om een grote organisatie gaat, met een internationaal samenwerkingsverband, zijn de vestigingen relatief klein. Deze variëren namelijk van 30 - 70 medewerkers, waardoor je iedereen op je kantoor gemakkelijk leert kennen. De sfeer onder de collega's wordt gekenmerkt door ondernemendheid en scherpzinnigheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheden.

Functieomschrijving

Als opdrachtleider van de controlepraktijk val je onder eindverantwoordelijkheid van de manager, maar draag je zelf verantwoordelijkheid voor je klanten. Je rijdt in je leaseauto naar je klanten en adviseert hen over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering. Je werktijden zijn flexibel, dus je plant zelf je afspraken met klanten wanneer het jullie uitkomt. En mocht je iets verlaat zijn, dan bel je met je zakelijke telefoon om dat door te geven.
Wanneer je in gesprek gaat, weet je "de vraag achter de vraag" te stellen om de behoefte goed te kunnen bepalen en leg je alles vast in je zakelijke laptop. En heb je zelf de kennis niet om een specifieke vraag te beantwoorden, dan schakel je één van de vele specialisten in.
Je geeft leiding aan een aantal jonge, enthousiaste maar minder ervaren collega's die de controlewerkzaamheden uitvoeren en je helpt hen in hun verdere vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat aan de slag in een team van 25 accountants (zowel audit als advies), waardoor je gemakkelijk schakelt met al je collega's. De balans tussen werk en privé houden ze goed in de gaten, zodat het aantal overuren niet teveel wordt. Je krijgt daarom wel 32 vakantiedagen. 
 

Functie-eisen

Heb je je RA-titel (bijna) behaald en ben je op zoek naar een middelgroot kantoor om je volgende stap te zetten? Heb je minimaal 5 jaar ervaring, ben je communicatief sterk, creatief en ondernemend? Dan komen we graag in gesprek om te kijken of zij het juiste platform kunnen bieden voor je verdere ontwikkeling.

Wij bieden

  • Een salaris tussen € 3.200 en € 4.500 bruto per maand
  • een leaseauto 
  • een contract voor onbepaalde tijd 
  • 32 vakantiedagen
  • flexibele werktijden
  • goede pensioenregeling en collectieve verzekringen
  • dynamiek, een enthousiaste club met professionals
  • en heel veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Controleleider of solliciteer online op de vacature Controleleider.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.