Controleleider

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Omgeving Venray
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
50

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal accountants- en belastingadvieskantoor voor het regionale MKB met 2 vestigingen. Door middel van een sterk netwerk bieden zij klanten binnen uiteenlopende branches een fullservice dienstverlening. Zij benaderen de klanten met een no-nonsense mentaliteit en ondersteunen hen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De cultuur is informeel, maar professioneel. Het kantoor richt zich op het regionale MKB-segment, houdt korte lijnen met de klanten en dat merk je in de bedrijfscultuur. Voor het kantoor in omgeving Venray zijn zij op zoek naar een controleleider.

Functieomschrijving

Als controleleider krijg je de verantwoordelijkheid over het gehele controleproces. Je werkt onder begeleiding van de extern accountant, maar verzorgt zelf de planning, uitvoering, review en evaluatie van de controle-opdracht.

Je bent voor klanten het aanspreekpunt en adviseert als controleleider je klanten grotendeels zelf of schakelt één van je collega’s in. Je zorgt voor vaktechnische ondersteuning van (assistent) accountants. Je denkt mee over productontwikkeling en opleiding van je collega’s. Je speelt in op de veranderende behoeften van de markt en weet je ideeën binnen de organisatie te integreren.

Functie-eisen

Je bent vergevorderd met je RA-opleiding en hebt een aantal jaren relevante werkervaring in de controlepraktijk, bij voorkeur met enige ervaring als controleleider of manager. Maar waarom kies je voor dit kantoor?


Wij bieden

Ze zijn middelgroot, waardoor ze goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden kunnen bieden, maar werken met een platte organisatiestructuur. Dat betekent veel vrijheid in je functie, direct contact met je klanten en de mogelijkheid om ook echt veranderingen door te voeren in de organisatie.Het salaris ligt tussen de € 3.200,00 en € 3.900,00, je krijgt een leaseauto, vakantiegeld, een pensioenregeling, een studiekostenregeling en een tijd voor tijd regeling. Spreekt dat je aan? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek om te kijken of jij jouw ambities hier waar kunt gaan maken.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Controleleider of solliciteer online op de vacature Controleleider.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.