Controleleider (supervisor)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Veldhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
291

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor. Het kantoor heeft een zeer diverse klantenportefeuille en werkt voor niet beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, non-profit organisaties en particulieren. Ook de diensten die zij verlenen lopen zeer uiteen. Naast bedrijfseconomisch en fiscaal advies houden zij zich onder andere bezig met estate planning, corporate finance, pensioenadvies en juridisch advies. Cross-selling maakt deze organisatie interessant voor jou als werknemer. Er zijn vele specialisten die je in kunt zetten op de vraagstukken van je klant. Je kennis wordt daardoor verbreed en je leert veel mensen binnen de organisatie kennen. De lijnen zijn kort, dus je kunt snel schakelen.

Functieomschrijving

In deze functie als controleleider ben je rechtstreeks onder de eindverantwoordelijke manager werkzaam. Je geeft leiding aan assistent accountants en junior controleleiders en draagt samen met de manager vaktechnische eindverantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor de planning en aansturing van deze opdrachten en schrijft je managementletters en accountantsverslagen.Je adviseert op het gebied van AO/IB, automatisering, financiering enz. Dit maakt de functie nog niet wezenlijk anders dan de andere vacatures. Wat dan wel? Binnen dit kantoor ben je werkzaam in een klein team. Je hebt daardoor wat meer verantwoordelijkheden en kunt sneller schakelen. Het betekent ook dat je sommigen zaken zelf moet/kunt oppakken die je in grotere teams zou uitbesteden. Denk je dat zaken beter of anders kunnen? Dan loop je even binnen bij de directie om het bespreekbaar te maken.

Functie-eisen

Je bent studerend voor RA en hebt al enkele jaren ervaring opgedaan. Je bent niet bang voor verantwoordelijkheden en houdt van een bepaalde vrijheid in je functie. Je functioneert goed in niet al te grote teams en wilt graag een merkbare bijdrage leveren aan het verbeteren van de dienstverlening voor je klanten. Je wilt meedenken, meepraten en werken aan je eigen ontwikkeling. Je staat met 2 benen op de grond, bent gedreven en enthousiast.

Wij bieden

Je salaris ligt tussen de € 3.200 en € 3.900 per maand. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit o.a. vakantiegeld, een pensioenregeling, vergoeding van je studiekosten en daarnaast deel je mee in de winst. Ondanks je ervaring, wordt er met je gekeken naar jouw verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Controleleider (supervisor) of solliciteer online op de vacature Controleleider (supervisor).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.