Belastingadviseur

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
219

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een fiscale afdeling van 6 personen zijn wij op zoek naar een ervaren belastingadviseur. Ondanks dat de afdeling relatief klein is, werk je voor grotere klanten. Dit komt doordat het een voormalige portefeuille van één van de Big Four kantoren betreft. Twee ervaren belastingadviseurs hebben jaren geleden de samenwerking opgezocht met een kleiner accountantskantoor en hebben hun klanten in de organisatie ingebracht. Daardoor bedienen zij met een relatief klein team een aantal grote klanten. Een ideale setting voor een belastingadviseur die inhoudelijk uitdagende klussen wil kunnen oppakken voor grotere klanten, maar liever niet bij een Big Four kantoor wil werken. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werkzaamheden en tijden in te delen en er is veel aandacht voor iedere medewerker. Zowel inhoudelijk als persoonlijk krijg je mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, afhankelijk van je ambities. Het kantoor heeft een moderne, professionele uitstraling en is zeer innovatief.

Functieomschrijving

Als belastingadviseur ga je aan de slag voor familiebedrijven in het MKB+-segment, grote (inter)nationale beursgenoteerde bedrijven en vermogende particulieren. Jij bent het aanspreekpunt voor je eigen klanten en verzorgt de fiscale advieswerkzaamheden. Je bent werkzaam als generalist en richt je hoofdzakelijk op inkomsten- en vennootschapsbelasting. Jij bent een goede sparringpartner voor je klant en weet exact wat er speelt bij hen. Hier is dus niet de Accountant de eerste contactpersoon, maar lopen de contacten vanuit de fiscale adviespraktijk. Je onderhoudt zelf de contacten met de accountants, Belastingdienst en andere partijen en er is wekelijks vaktechnisch overleg waar je een bijdrage kunt leveren.

Functie-eisen

Je hebt als belastingadviseur de opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en bent RB of NOB-lid. Je hebt bij voorkeur 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare positie bij een belastingadvieskantoor en hebt verantwoordelijkheid voor je eigen klanten. Je zoekt een organisatie waar de contacten vanuit de fiscale praktijk lopen en niet vanuit de accountancy en waar je je kunt richten op het MKB+-segment, maar ook grote (inter)nationale beursgenoteerde organisaties. Werk je graag in een overzichtelijke organisatiestructuur, zonder allemaal lagen, in een klein team? Dan komen we graag met je in gesprek hierover.

Wij bieden

Je salaris ligt tussen de € 4.000,00 en € 5.500,00, afhankelijk van je ervaring. Ook de secundaire voorwaarden zijn goed geregeld, zoals een leaseauto, een pensioenregeling en verdere opleidingsmogelijkheden en cursussen. Je krijgt in een klein fiscaal team een zelfstandige functie waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor je eigen klanten. Je werkplek is modern ingericht en regelmatig zijn er activiteiten en borrels.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Belastingadviseur of solliciteer online op de vacature Belastingadviseur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.