Assistent accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Helmond
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
359

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een regionaal georiënteerd MKB-kantoor in regio Oost Brabant. Hier wordt hard gewerkt, maar worden geen werkweken van 50 uur gedraaid. Prestaties worden zoveel mogelijk in teamverband geleverd en successen worden op een leuke manier gevierd. De teams zijn heel divers, met lange dienstverbanden maar ook schoolverlaters en alles wat ertussen zit. De cultuur is laagdrempelig en medewerkers krijgen de mogelijkheid om vanuit hun competenties en drijfveren de functies in te vullen. Zij werken met een cafetariamodel, waardoor je zelf kunt bepalen wat je belangrijk vindt. Ter uitbreiding voor de vestiging in Helmond zijn zij op zoek naar een assistent accountant.

Functieomschrijving

Als assistent accountant word je aanspreekpunt voor je klanten en stel je voor hen de jaarrekeningen samen. Je stelt de bijbehorende fiscale aangiften op en signaleert adviespunten. Deze bespreek je intern met je collega's, zodat zij deze verder op kunnen pakken. Je krijgt ook een begeleidende rol. Zowel je klanten begeleid je op financieel administratief vlak en je denkt meer over een optimaal automatiseringsproces. Daarnaast begeleid je junior assistent accountants en stagiaires bij de werkzaamheden. Je hebt de mogelijkheid om bij veel klanten op locatie werkzaamheden te verrichten en kunt zo een kijkje in de verschillende "keukens" nemen. Klanten zitten bijna allemaal in de regio, dus je maakt geen grote reisafstanden.

Functie-eisen

Je hebt als assistent accountant de opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en volgt eventueel de AA-opleiding. Dit is echter geen must. Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met automatisering en softwarepakketten. Je communiceert gemakkelijk, vindt het leuk om bij verschillende klanten aan de slag te gaan en aan je rol als adviseur te werken. Je bent nuchter, staat met 2 voeten op de grond en bent op zoek naar een Brabants kantoor met een informele sfeer.

Wij bieden

Het kantoor biedt goede arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Ze werken met een cafetariamodel, zodat je zelf kunt aangeven waar je de meeste waarde aan hecht. Daarnaast is de sfeer voor hen heel belangrijk; de vennoten zijn heel toegankelijk en houden van een geintje. Er wordt veel samengewerkt en successen worden goed gevierd.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant of solliciteer online op de vacature Assistent accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.