Assistent accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Heeze
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
355

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor kenmerkt zich door de nuchtere bedrijfscultuur. Misschien heeft dit deels te maken met de agrarische portefeuille, misschien door de kleinere kantoren in de dorpen, maar je merkt direct de toegankelijkheid en informele sfeer. De organisatiestructuur is heel plat en als assistent kun je rechtstreeks onder de vennoot werken. De vennoten hebben allemaal een RA-titel, maar het kantoor verricht geen controlewerkzaamheden. Ze richten zich op samenstel- en fiscale werkzaamheden en salarisadministratie. In totaal werken er zo'n 70 medewerkers, verdeeld over de kantoor. Ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een assistent accountant voor het MKB.

Functieomschrijving

Als assistent accountant verzorg je maand- en kwartaalrapportages en maak je begrotingen op basis van de actuele cijfers. Je stelt de jaarrekeningen samen voor je klanten en verzorgt de bijbehorende fiscale aangiften IB, VpB  en OB. Je hebt een grote affiniteit met automatisering en stelt bij je klanten alles in het werk om de administratieverwerking zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiermee zet je je eerste stappen richting advisering en leer je je klanten, kleine en grote ondernemingen en de dga's, goed kennen. 

Functie-eisen

Je hebt de HEAO Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond en minimaal 3 jaar ervaring als assistent accountant. Je hebt affiniteit met automatisering en zoekt een brede functie als assistent voor MKB-klanten. Je wilt werken in een informele, nuchtere bedrijfscultuur en een platte organisatiestructuur. Ben je kritisch, collegiaal en kun je zowel in teamverband als zelfstandig aan de slag? Dan kom ik graag met je in gesprek. 

Wij bieden

- salaris tussen € 2.400,00 en € 3.000,00
- 29 vakantiedagen
- pensioen met eigen bijdrage
- vergoeding van zakelijke kilometers
- mogelijkheid tot een laptop

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant of solliciteer online op de vacature Assistent accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.