Assistent accountant

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Venlo
Regio
Limburg
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
199

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een groot accountants- en belastingadvieskantoor met een internationaal netwerk zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een assistent accountant met een paar jaar ervaring. Het kantoor richt zich op klanten in het middensegment, m.n. grote nationale en internationale familiebedrijven. Vanuit meerdere vestigingen bedienen zij grote ondernemingen in de regio, maar vanuit het internationale samenwerkingsverband krijgen zij steeds meer aanvragen voor bedrijfseconomische danwel fiscale dienstverlening. Met schaalvergroting streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en kunnen zij goed gevolg geven aan de eisen die de veranderende wet- en regelgeving met zich meebrengt. Maar deze vestiging is klein, waardoor de sfeer heel informeel is en je met iedereen heel nauw samenwerkt. Daarnaast werken zij in multidisciplinaire teams om zo goed mogelijk te kunnen anticiperen op de behoeften van de klant.

Functieomschrijving

Als assistent accountant richt je je op het samenstellen en controleren van de jaarrekeningen van jouw klanten. Je assisteert de manager bij de advieswerkzaamheden en stelt de fiscale aangiften op. Wat is er dan anders dan bij andere kantoren? Dit kantoor maakt onderdeel uit van een groot geheel. Dat betekent dat zaken als automatisering en digitalisering ver doorgevoerd zijn. Er zijn veel vaktechnisch specialisten binnen de organisatie die je kunt raadplegen, maar zelf kun je je in jouw functie breed ontwikkelen. Er worden veel opleidingsmogelijkheden geboden. De deuren staan letterlijk open en omdat het team hier relatief klein is, werk je heel nauw met elkaar samen. En niet alleen de lijntjes met je collega's zijn kort, ook de contacten met je klanten pak je zelf op voor zover je dat kunt. De werkdruk is hier minder hoog dan bij de grootste kantoren en de balans wordt met je privéleven wordt goed bewaakt. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie en studeert eventueel voor AA. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een ander accountantskantoor en zoekt een goede mix tussen middelgrote, uitdagende klanten, de ontwikkelingsmogelijkheden van een groter kantoor, maar de persoonlijke sfeer van een kleiner team. Je zoekt meer klantcontact en communiceert gemakkelijk met hen en je collega's. In je werk ben je kritisch, integer en leg je de lat voor kwaliteit hoog, maar in je contacten met je collega's maak je graag een geintje, sta je voor anderen klaar en ben je sociaal.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen de € 2.600,00 en € 3.500,00 bruto per maand. Daarnaast zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden erg goed, namelijk: een 13e maand, een onkostenvergoeding, een telefoon, 27 vakantiedagen en uiteraard alle studiekosten worden vergoed. Er worden regelmatig leuke feestjes gegeven, landelijk maar ook per vestiging. Naast Sinterklaas en Kerst worden er o.a. acties voor het goede doel georganiseerd, een pubquiz en worden er cadeaus uitgedeeld om de zomer door te komen. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant of solliciteer online op de vacature Assistent accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.