Assistent accountant / aankomend relatiebeheerder

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Valkenswaard
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO, MBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
167

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor is nog niet zo lang geleden opgericht en in korte tijd uitgegroeid naar 3 medewerkers. Gevestigd in een heel modern ingericht kantoor, in een bedrijfsverzamelpand, breiden zij hun netwerk snel uit. De klantenportefeuille is enorm gegroeid de afgelopen tijd en met hun ambities om een nieuwe vestiging te gaan openen op niet al te lange termijn, zijn zij op zoek naar een assistent accountant die hen kan ondersteunen. Ze richten zich op administratieve dienstverlening, samenstelwerkzaamheden en fiscale werkzaamheden voor klanten in het MKB.
Het enthousiasme en de ondernemerszin spat ervan af. Successen worden gevierd en champagne in de ochtend is wel eens voorgekomen. De sfeer is open, vlot , heel dynamisch en gezellig. Ben je als assistent accountant op zoek naar een kleine organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen in het relatiebeheer en waar je in de toekomst wellicht een vestiging kunt leiden? Dan komen we graag met je in gesprek.

Functieomschrijving

De administraties worden door je collega geboekt, dus daar ben je niet of nauwelijks mee bezig. Jij richt je op het samenstellen van de jaarrekening en je stelt de bijbehorende fiscale aangiften voor je klanten op. Je krijgt meteen een eigen portefeuille toegewezen en gaat de kwartaalbesprekingen bij de klanten doen. Dit mag je zelfstandig gaan doen bij de klanten, maar heb je hier nog hulp bij nodig, dan ga je de eerste keren samen met je collega. En vind je het leuk, dan kun je meedenken in het automatiseren van de administraties van je klanten, zodat er steeds minder handmatig gedaan hoeft te worden en er betere rapportages gegenereerd kunnen worden. In tegenstelling tot veel andere kantoren, hoef je hier geen uren te schrijven, omdat er gewerkt wordt met vaste prijsafspraken. 

Functie-eisen

Je bent vlot, representatief en houdt van gezelligheid. Dit is even belangrijk als je kennis en ervaring, omdat het team klein is. Je werkt graag zelfstandig en bent ondernemend. Je legt gemakkelijk contact met mensen en communiceert open. Vanuit een natuurlijke interesse in mensen en organisaties ga je gesprekken aan en ontwikkel je jezelf verder in je adviesrol. Heb je een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring? Dan zou deze functie een goed perspectief kunnen bieden in de toekomst, zonder dat je je titel hoeft te behalen.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen de € 2.500,00 en € 3.300,00 en hangt samen met je opleiding en ervaring. Je krijgt 28 vakantiedagen, een telefoon van de zaak en reiskostenvergoeding. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, een hele moderne, gezellige en inspirerende werkplek met een mooi perspectief. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant / aankomend relatiebeheerder of solliciteer online op de vacature Assistent accountant / aankomend relatiebeheerder.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.