Assistent accountant AA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
181

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Waaruit kun je o.a. opmaken dat een accountantskantoor een prettige werkgever is? Precies! Uit de lengte van dienstverbanden. Bevalt het goed, dan blijven medewerkers graag voor een werkgever aan de slag. Onze opdrachtgever is een middelgroot kantoor in regio Eindhoven en kenmerkt zich door een informele, ongedwongen sfeer. De koekjes staan meteen bij binnenkomst op de balie klaar en je wordt hartelijk ontvangen. Wanneer je door de gangen loopt hoor je overal geroezemoes en gelach en bij het praatje bij de koffieautomaat wordt de avond ervoor besproken. Het kantoor werkt voor de regionale MKB en dit merk je in de laagdrempelige benadering. Zelf verrichten zij samenstel-, controle- en salarisadvieswerkzaamheden voor de klanten en voor andere dienstverlening hebben hebben diverse samenwerkingsverbanden, zoals o.a. corporate finance, financieringen, ondernemingsrecht. De lange dienstverbanden zorgen voor een grote onderlinge betrokkenheid en met aanvulling vanuit de onderkant, wordt een goede mix gecreëerd. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een enthousiaste, collegiale assistent accountant.

Functieomschrijving

Als assistent accountant ga je jaarrekeningen samenstellen voor MKB-klanten in de regio Eindhoven. Samen met ongeveer 25 collega's in de samenstel- en adviespraktijk ben je verantwoordelijk voor de klanten van het kantoor. Naast samenstelwerkzaamheden ga je je als assistent accountant ook bezig houden met de fiscale aangiften IB en VpB. Het kantoor is volledig geautomatiseerd en processen zijn goed ingericht. Naast de collega's uit je directe team, werken er ook collega's in de controle-, fiscale praktijk en salarisadministratie. En omdat het kantoor niet zo groot is, kom je met alle disciplines in aanraking. Wil je als assistent accountant verder groeien in je advisering? Dan word je daarin gefaciliteerd. Vind je het cijfermatige aspect het leukst? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou in dit kantoor. Jouw pad is hier niet voor je bepaald, maar hangt af van jouw wensen.

Functie-eisen

Als assistent accountant heb je al enige ervaring opgedaan, denk aan 3 - 6 jaar, en je hebt de opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond. Het is een pré wanneer je het AA-traject volgt, maar geen must. Je vindt het vak erg leuk, maar wilt misschien niet mee in de strakke structuur van de grotere kantoren? Of je zoekt juist een kleiner, informeel kantoor, omdat dit beter bij jou als persoon past. Graag komen ze dan met jou in gesprek om te laten zien wie zij zijn en wat ze doen. 

Wij bieden

Een salaris tussen € 2.600,00 en € 3.500,00, afhankelijk van je ervaring, en ook goede secundaire voorwaarden. Je maakt hier niet/nauwelijks overuren en lange reistijden naar klanten komen ook niet voor. Lange dienstverbanden wel, dus dat zegt wel iets over de sfeer.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant AA of solliciteer online op de vacature Assistent accountant AA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.