Assistent accountant AA (4 - 6 jaar ervaring)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Veldhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
158

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgroot kantoor in Veldhoven zijn wij op zoek naar een assistent accountant voor de samenstelpraktijk. Het kantoor richt zich hoofdzakelijk op MKB-klanten in regio Eindhoven, maar heeft ook een aantal klanten in de non-profit sector en klanten gerelateerd aan de food en agro branche. Er zijn 35 professionals werkzaam, waaronder 8 accountants. Het kantoor is aangesloten bij het SRA en zij hebben een mix tussen kleinere regionale klanten en grote, controleplichtige klanten. De organisatiestructuur is heel plat en je schakelt zelf rechtstreeks met iedereen binnen het kantoor. De cultuur is open, informeel en medewerkers communiceren direct met elkaar. Er zijn een aantal langere dienstverbanden en deze worden weer aangevuld met jonge professionals, zodat er een goede mix ontstaat.

Functieomschrijving

Als assistent accountant kom je bij een kantoor waar het niveau hoog ligt. Met 8 Accountants waar je van kunt leren, ga je jezelf verder ontwikkelen tot adviseur voor je eigen klanten. Je controleert de administraties, je stelt tussentijdse cijfers op en maakt de complexere jaarrekeningen. Daarnaast stel je ook de bijbehorende fiscale aangiften IB en VpB op. Je vindt het leuk zelf de contacten met de klanten te onderhouden in regio Eindhoven/Veldhoven en signaleert daardoor advieswerkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy en al een aantal jaren ervaring als assistent accountant. Je komt uit de regio en bent bent betrokken bij de bedrijvigheid in de regio. Je zit in het AA-traject of bent bereid dat te gaan volgen en past goed bij een organisatie waar je veel vrijheden en verantwoordelijkheden krijgt. Kun jij snel schakelen en wil jij de stap zetten naar advisering van je klanten? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Wij bieden

Zij bieden een salaris tussen € 2.800,00 en € 3.500,00, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die niet in het AA-traject vallen om je kennis te verbreden. En de balans met je privésituatie wordt hier goed bewaakt; overwerken komt hier niet/nauwelijks voor.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant AA (4 - 6 jaar ervaring) of solliciteer online op de vacature Assistent accountant AA (4 - 6 jaar ervaring).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.