Assistent accountant (LEAN)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Den Bosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
345

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor is relatief klein, maar heeft zich heel ver ontwikkeld op het gebied van automatisering. Zij werken volledig in de cloud, waardoor klanten altijd bij de actuele stuurinformatie kunnen. Het kantoor is volledig gedigitaliseerd en voor de medewerkers is daardoor meer ruimte ontstaan voor advisering. De lijnen met de klanten zijn daardoor erg kort. De teams worden aangestuurd door teamleiders, die al een aantal jaren werkzaam zijn bij het kantoor. Zij kunnen je als nieuwe collega snel wegwijs maken in de organisatie. Jij bepaalt zelf of je je meer wilt richten op advisering, danwel op het voeren van de administraties en de procesmatige kant. Het kantoor heeft een moderne, frisse uitstraling en de kleinere teams kennen een hechte sfeer. Regelmatig vinden er borrels en uitjes plaats, waar je aan deel kunt nemen.

Functieomschrijving

Doordat het kantoor de interne processen heel strak heeft ingericht, ga je je als assistent accountant snel bezig houden met tussentijdse rapportages, financiële analyses en krijg je uitdagende opdrachten. Je stelt wel de jaarrekening samen, maar hebt veel contact met je klanten en bent samen met de teamleider verantwoordelijk voor je eigen klanten. Als assistent accountant kom je hier in een volledig geautomatiseerde kantooromgeving en dat betekent dat je veel meer tijd hebt om met je klanten in gesprek te gaan. Je gaat hier dan ook werken aan je adviesvaardigheden en je kunt meedenken in de ontwikkeling van nieuwe producten en verdere innovatie.

Functie-eisen

Om als assistent accountant in aanmerking te komen voor deze functie heb je de opleiding HBO Accountancy of Bedrijfskunde afgerond, volg je bij voorkeur de post HBO Accountancy en/of je praktijkstage of een bedrijfskundige opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring, bent op zoek naar innovatie, een kantoor wat voorop loopt in ontwikkelingen, maar wilt het liefst in een kleinere setting jezelf kunnen laten zien. Je wilt niet alleen zakelijk contact met je collega's, maar houdt er ook van om een hapje te eten of een borrel te drinken. Spreekt dit je aan, dan nodigen we je graag uit, zodat je zelf kunt bepalen of jij hier je volgende stap wilt gaan zetten.

Wij bieden

Als assistent accountant krijg je een salaris tussen € 2.500 en € 3.200, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt mooie klanten (grote en kleine bedrijven in het MKB-segment). De lunch wordt verzorgd, je krijgt een hele leuke werkplek (moderne uitstraling, mooie kantine, gezellige collega's), je krijgt veel vrijheid in je functie en je krijgt alle mogelijkheden tot verdere opleiding.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant (LEAN) of solliciteer online op de vacature Assistent accountant (LEAN).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.