Assistent accountant (ICT)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
193

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor met (inter)nationale klanten in hoofdzakelijk het MKB. Wat hen uniek maakt is de diversiteit in functiecategorieën binnen de diverse disciplines. Je kunt daardoor als assistent accountant grotendeels zelf invulling geven aan je rol. Neig je maar naar vaktechniek, naar advies of naar ICT? Voor iedereen is er een mogelijkheid. Daarbij wordt er steeds meer gekeken naar talentmanagement in plaats van een aantal verplichte competenties. De structuur wordt organisch, waarbij jij als medewerker binnen bepaalde kaders vrij kunt bewegen en je eigen functie deels kunt creëren. Een vooruitstrevende club met een professionele uitstraling en een hoog kwaliteitsniveau.

Functieomschrijving

Als assistent accountant is je functie hier anders dan bij andere kantoren. Je gaat je richten op de administraties van (inter)nationale MKB-klanten en zorgt ervoor dat alles dagelijks bijgewerkt is. Omdat je zo dicht op de actualiteit zit, heb je heel veel contact met je klanten en collega's. De werkzaamheden worden veelal op kantoor uitgevoerd, maar wil je je klanten beter leren kennen, dan krijg je alle gelegenheid om kennis met hen te maken en een band op te bouwen. Je signaleert adviesmogelijkheden, bespreekt deze met je ervaren collega's en ondersteunt daarmee direct de ondernemer. Je zit bovenop de bedrijfsvoering van je klanten en je zorgt daarmee voor de tijdige afwikkeling van de periodieke afsluiting. De administraties worden volledig digitaal en geautomatiseerd verwerkt, want daarmee loopt dit kantoor voorop in de markt. En dit doe je niet alleen. Om je heen zitten meerdere jonge, enthousiaste collega's waarmee je hard werkt, maar zeker ook lol maakt.

Functie-eisen

Je sluit het beste op deze functie aan wanneer je een afgeronde opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy hebt en minimaal een jaar werkervaring hebt. Misschien werk bij bij een Big Four kantoor en wil je liever naar wat kleinere teams? Of werk je bij een kleiner kantoor en zoek je grotere MKB-klanten of meer collega's in je team met jouw kennis en ervaring? Graag nodigen wij je uit voor een gesprek om je hier meer over te vertellen. Wat in ieder geval zeker van belang is, is dat je affiniteit hebt met het "moderne boeken" in een geautomatiseerde omgeving.

Wij bieden

En wat bieden wij jou? Een relatief klein kantoor met korte lijnen, maar met een klantenportefeuille die hoofdzakelijk bestaat uit grotere (inter)nationale MKB-ondernemingen en daardoor vaktechnisch veel uitdaging bevat. Daarnaast kun je deels zelf invulling aan je functie geven op basis van je interesses en kwaliteiten. 
Het salaris ligt tussen € 2.300,00 en € 2.900,00 en de secundaire voorwaarden zijn erg goed; denk aan een leaseauto, onkostenvergoeding, goede pensioenregeling, vergoeding van alle studiekosten, eigen indeling van je uren etc. De structuur van de organisatie is heel plat, waardoor je snel kunt schakelen met collega's van diverse disciplines. 

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant (ICT) of solliciteer online op de vacature Assistent accountant (ICT).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.