Assistent accountant (1 - 5 jaar ervaring)

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
298

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit is de filosofie van het kantoor, waarmee zij een stabiele groei hebben laten zien sinds de oprichting. Opleiding en ontwikkeling worden gestimuleerd, maar de onderlinge samenwerking vormt de basis. Dit vertaalt zich in een laag verloop en vaste, stabiele teams die elkaar goed kennen en voor elkaar klaar staan. Het kantoor werkt grotendeels voor het MKB-segment, vooral nationaal maar ook internationaal, en heeft zich gespecialiseerd in bepaalde branches om nóg meer van betekenis te kunnen zijn voor de klant en zo kennis uit te kunnen wisselen tussen de klanten. Daarnaast hebben zij ook een groot aantal non-profit klanten. Zij richten zich op accountancy, belastingadvies en salarisadministratie. De samenstelpraktijk bestaat uit ongeveer 50 personen en ter uitbreiding zijn zij op zoek naar een assistent accountant.

Functieomschrijving

Als assistent accountant werk je rechtstreeks onder de relatiebeheerder. Je stelt jaarrekeningen samen en je zorgt er samen met je team voor dat alle opdrachten worden afgerond. Dat betekent ook dat wanneer je het niet redt, anderen worden ingezet om je te ondersteunen in plaats van dat je overuren gaat draaien. Het team is verantwoordelijk en niet jij als individu. Dat zorgt ervoor dat de werkdruk minder hoog is en dat de teams hecht zijn. Collega's staan voor elkaar klaar en dienstverbanden zijn relatief lang bij dit kantoor, wat tekenend is voor de sfeer. Naast samenstelwerkzaamheden, bereid je ook adviesopdrachten voor en stel je de fiscale aangiften op. Je krijgt hier alle ruimte om verder te groeien in je eigen tempo.

Functie-eisen

Je hebt je HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en hebt bij voorkeur tussen de 1 en 5 jaar werkervaring. Je staat open voor het AA-traject en zoekt een kantoor in het middensegment, waar geen up-or-out cultuur heerst, maar waar je wel alle mogelijkheid krijgt om in je eigen tempo je volgende stap te zetten. Je bent een echte teamspeler, je knoopt gemakkelijk gesprekken aan met anderen en je hecht veel waarde aan een informele sfeer. 

Wij bieden

Je salaris is afhankelijk van je ervaring, maar ligt tussen de € 2.300,00 en € 3.300,00 bruto per maand. Je ontvangt een onkostenvergoeding, het pensioen is goed geregeld en wanneer je doorgroeit krijg je in de toekomst ook een leaseauto. Het kantoor is vanaf de snelweg heel goed bereikbaar en je kunt recht voor de deur parkeren. Je werktijden deel je zelf in en heel belangrijk is de onderlinge sfeer. Er wordt gestuurd op collegiale samenwerking en dat merk je in de hele organisatie.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant (1 - 5 jaar ervaring) of solliciteer online op de vacature Assistent accountant (1 - 5 jaar ervaring).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.