Accountant RA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Waalwijk
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 5.000 - € 7.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
260

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit kantoor telt meerdere regionale vestigingen, die relatief kleinschalig zijn. Daarentegen zijn zij groot genoeg om gespecialiseerde functies te bieden. Je kunt je als belastingadviseur volledig richten op BTW of op internationale klanten en als assistent accountant volledig op controlewerkzaamheden. Zij maken onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband en kunnen daardoor grote stappen zetten op het gebied van personeelsbeleid, automatisering, vaktechniek etc. Zij proberen de diversiteit van de grootste kantoren te combineren met kleinere, informele vestigingen. De cultuur is dan ook heel laagdrempelig en iedere vestiging is anders. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een ervaren Accountant RA.

Functieomschrijving

Als Accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en eindverantwoordelijk voor een aantal assurance opdrachten. Je levert kwaliteit maar doet dat op een klantvriendelijke, proactieve manier. Je geeft leiding aan een team met collega's die jou ondersteunen bij de uitvoering van de controles. Jij begeleidt ze, coacht ze en je draagt bij aan de positieve sfeer op het kantoor. Samen met je collega's verbeter je het kwaliteitsniveau en de praktijkontwikkeling. Omdat de kantoren relatief klein zijn, kun je je toegevoegde waarde sneller zichtbaar maken.

Functie-eisen

Je hebt je RA-titel of bent vergevorderd met je studie en bent minimaal 7 jaar werkzaam in de controlepraktijk. Je hebt affiniteit met automatisering en denkt mee over verdere procesoptimalisatie. Heb je ervaring met data-analyse? Dan kun je dat hier verder inzetten en uitbreiden. Je bent communicatief vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels, en je wilt het gezicht worden in de markt. Doorgroei naar een partnerpositie is hier zeker bespreekbaar, maar geen vereiste. Je komt terecht in een middelgroot kantoor, waar met de relatief kleine vestigingen de informele sfeer behouden is, maar waar door de grootte van de organisatie o.a. processen, vaktechniek en personeelsbeleid voorop lopen.

Wij bieden

Het salaris ligt tussen € 4.500,00 en € 6.500,00 bruto per maand en zij kennen goede secundaire voorwaarden zoals 29 vakantiedagen, een leaseauto, een goede pensioenregeling, opleidingsbudget en voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Partnerperspectief is er, maar is geen must. 

Heb je interesse in de functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Accountant RA of solliciteer online op de vacature Accountant RA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.