Accountant MKB

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Oss
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
294

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Dit middelgrote accountants- en belastingadvieskantoor heeft een aantal vestigingen. In totaal zijn er bijna 100 medewerkers werkzaam in verschillende disciplines. Zij bieden een uitgebreid pakket aan diensten, naast de reguliere accountants- en belastingadvieswerkzaamheden, bieden zij organisatieadvies, juridisch advies, maar kunnen zij ook adviseren en begeleiden in zakelijke  financieringen. Deze diversiteit kenmerkt het kantoor. Hiermee werkt men hard aan verdere uitbreiding van het kantoor, maar in een goede harmonie met het privéleven van de medewerkers. De directie ziet toe op deze balans en zorgt vanuit een voorbeeldrol voor een informele sfeer. Naast een kwalitatief hoge dienstverlening, hechten zij ook veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor het kantoor in Oss zijn wij op zoek naar een Accountant, ter uitbreiding van het team. Samen met de andere accountants draag je de verantwoordelijkheid over de volledige klantenportefeuille. 

Functieomschrijving

Als Accountant kun je een aantal assistent accountants inzetten ter ondersteuning van je werkzaamheden en je begeleidt hen tijdens deze werkzaamheden. Vaktechnische ontwikkeling en opleiding worden centraal geregeld, maar de dagelijkse bezigheden van de assistent accountants vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je reviewt de werkzaamheden, zowel de samenstelwerkzaamheden als de (eenvoudige) fiscale aangiften en je voert besprekingen met je klanten. Hier gaat het niet om de jaarrekening, maar om de toekomstplannen van je klant. De gesprekken zijn niet om de jaarrekening te bespreken, maar juist om te kijken wat er het komende jaar staat te gebeuren en hoe de dienstverlening van het kantoor hierin kan ondersteunen.
Er wordt wel alle mogelijkheid geboden om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen en er is voldoende ruimte om als accountant acquisitie te plegen. Er ligt echter een portefeuille voor je klaar, dus acquisitie is in deze functie niet noodzakelijk. Vaktechnische eindverantwoordelijkheid en het beheren van de relaties zijn het voornaamst in deze positie.

Functie-eisen

Om je werkzaamheden als accountant goed te kunnen uitvoeren is het van belang dat je je AA- danwel RA-titel hebt en meerdere jaren ervaring in de samenstelpraktijk. Je zoekt een combinatie tussen relatiebeheer, advies, reviewwerkzaamheden en de begeleiding van assistenten. De fiscalisten binnen het kantoor verzorgen enkel de complexe fiscale aangiften en de adviezen, dus een redelijke fiscale kennis is gewenst. Je staat met 2 voeten op de grond, bent nuchter, sociaal en praktisch ingesteld. 

Wij bieden

Een marktconform salaris, met mogelijkheid tot een leaseauto en/of telefoon van de zaak en een pensioenregeling. Overname van een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 - 485 22 190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature Accountant MKB of solliciteer online op de vacature Accountant MKB.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.