(Junior) Assistent accountant RA

Werkgever
Vinken Recruitment
Plaats
Eindhoven/Helmond
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd, Tijdelijk
Opleidingsniveau
HBO+, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
236

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Ben je nog maar net begonnen aan je carrière in de controlepraktijk of moet je nog beginnen? Zoek jij een MKB-kantoor waar jij je arbeidsvoorwaarden kunt afstemmen op je behoefte? Dat kan bij dit kantoor.

Onze opdrachtgever is een regionaal georiënteerd MKB-kantoor in regio Eindhoven. Hier wordt hard gewerkt, maar worden geen werkweken van 50 uur gedraaid. Prestaties worden zoveel mogelijk in teamverband geleverd en successen worden op een leuke manier gevierd. De cultuur is laagdrempelig en medewerkers krijgen de mogelijkheid om vanuit hun competenties en drijfveren de functies in te vullen. Zij werken met een cafetariamodel, waardoor je zelf kunt bepalen wat je belangrijk vindt.
Ter uitbreiding van het team 4 (assistent) accountants RA van zijn zij op zoek naar een (junior) assistent accountant RA.

Functieomschrijving

Als (junior) assistent accountant RA ga je volledig richten op controlewerkzaamheden. Je ondersteunt een aankomend Accountant RA in de voorbereiding, uitvoering en afronding van controle-opdrachten voor MKB-klanten, hoofdzakelijk in de regio. Je bent verantwoordelijk voor cijferbeoordelingen en verbandcontroles en je legt de uitgevoerde werkzaamheden en je bevindingen vast in het elektronisch dossier. Je werkt heel nauw samen met je collega's uit de samenstel- en de fiscale praktijk. Je komt als (junior) assistent accountant in een team van 5 (assistent) RA's terecht en kunt dus heel snel op alle niveaus schakelen. Dat betekent ook dat je meteen veel ziet van je klanten en dat je een breed beeld kunt krijgen van de bedrijfsvoering.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding HBO Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en wilt je RA-titel gaan behalen. Je hebt als (junior) assistent accountant nog niet veel ervaring, maar je staat met 2 voeten op de grond, wilt voor klanten in regio Brabant werken (dus geen lange reistijden door heel Nederland) en hebt een voorkeur voor het MKB-segment. Ben je pragmatisch, schakel je gemakkelijk en zoek je een functie waarbij je betrokken wordt in het hele proces? Dan zou deze functie goed bij je kunnen passen.

Wij bieden

Het salaris ligt rond € 2.000 - € 2.500, afhankelijk van enige werkervaring. Je krijgt een reiskostenvergoeding, je opleiding wordt betaald en de overige voorwaarden bepaal je zelf in een cafetariamodel. De voorwaarden zijn dus prima, maar wat nog belangrijker is, is de informele sfeer en de ruimte die je krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. En, je hoeft hier geen 60-urige werkweken te maken, maar krijgt wel alle ruimte om je studie te volgen.

Heb je interesse of ontvang je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Moniek Vinken via telefoonnummer 06-48522190, via emailadres moniek@vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

Bezoek vinkenrecruitment.nl voor meer informatie over de vacature (Junior) Assistent accountant RA of solliciteer online op de vacature (Junior) Assistent accountant RA.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.