Allround Administrateur

Werkgever
Van der Lans International
Plaats
Baarn
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Van der Lans International is een gespecialiseerde importeur van verse groente en fruit uit voornamelijk landen op het Zuidelijk Halfrond. Deze AGF producten worden verkocht en gedistribueerd aan de groothandel en retail in Europa. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele instelling, directe lijnen met internationale producenten, een gecertificeerd kwaliteitsbeleid en een pro actieve houding richting onze relaties in binnen en buitenland.

Gevestigd op een bijzondere kantoor locatie in Baarn en een 2e vestiging in Barendrecht, leveren wij met een hardwerkend team van 9 medewerkers dagelijks een commerciële prestatie om ons assortiment voor de juiste prijs en beste kwaliteit aan te leveren bij onze afnemers. Een platte organisatie met veel mogelijkheid voor eigen inbreng. Een positieve houding en initiatieven worden verwacht en vanzelfsprekend ook beloond. Meer info over ons bedrijf is te vinden op onze website www.vanderlans.com.

Functieomschrijving

Van der Lans International heeft voor haar locatie in Baarn een vacature voor een:Allround AdministrateurWat ga je doen als Allround Administrateur?
Het betreft een fulltime dienstverband, waarbij je na een korte inwerk periode, zelfstandig de volledige financiële administratie verzorgd. Daarnaast adviseer je de directie over het verloop van de administratieve processen en doet voorstellen ter verdere optimalisatie.

Functie-eisen

  • een afgeronde financiële opleiding MBO +/HBO niveau, goede beheersing van Excel;
  • een accurate werkwijze;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • ervaring met Microsoft Navision Dynamics is een pré;
  • een proactieve houding, teamplayer, flexibele instelling en stressbestendige houding.

Wij bieden

Een goede werk sfeer in een ambitieuze omgeving met prettige collega’s. Verder natuurlijk een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Administratief, Administratie, Administrateur, Finance, Financieel, Financiële Administratie

Bezoek www.vanderlans.com voor meer informatie over de vacature Allround Administrateur of solliciteer online op de vacature Allround Administrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Van der Lans International

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.