Medewerker Financiële Administratie

Werkgever
Taxameter Centrale
Plaats
Amsterdam
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Taxameter Centrale

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Taxameter Centrale B.V. is van oorsprong een familiebedrijf en bestaat al sinds 1927. Begonnen als importeur van instrumenten voor automobielen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van (auto-)mobiliteitsoplossingen. We bieden innovatieve systemen aan en zijn voort-durend op zoek naar nieuwe mogelijkheden, alles gericht op de maximale toegankelijkheid van de beschikbare ruimte. Samen met onze klanten en partners in binnen- als buitenland zetten we de nieuwste inzichten en technieken in om processen te verbeteren en service te optimaliseren. Een dynamische en informele organisatie met rond de zeventig medewerkers. We zijn een dochter van Waysis B.V.
Binnen de Waysis groep vallen ook Brickyard B.V., Yellowbrick B.V., Yellowbrick International B.V. en Brick Parking B.V.

Functieomschrijving

Voor onze afdeling FIA zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze:

Medewerker Financiële Administratie (debiteuren / crediteuren)

Jij als Medewerker Financiële Administratie
Voor onze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Financiële Administratie. Als financieel administratief medewerker ben je betrokken bij alle financiële proces-sen binnen de holding. Je bent onderdeel van het Finance team dat verantwoordelijk is voor de financiële administraties van de verschillende werkmaatschappijen binnen de holding Waysis.
Je belangrijkste taak is het debiteurenbeheer van deze werkmaatschappijen. Daarnaast onder-steun je bij de crediteurenadministratie en de overige administratieve werkzaamheden van de afdeling.
Je bent verantwoordelijk voor het aanmanings- en incassotraject en je controleert het facturatie-proces. Je communiceert zowel intern en extern met klanten en leveranciers. Samen met je colle-ga’s ga je ook aan de slag met het controleren en boeken van de inkomende facturen, je bewaakt de betalingstermijnen en je bereidt de betalingsopdrachten voor. Verder zorg je voor correcte en doelmatige uitvoer van de onder de afdeling vallende bedrijfsadministratie, zoals kasbeheer, be-waken en specificeren van grootboekrekeningen en het bijdragen aan management-informatie.

Kortom; de Medewerker Financiële Administratie is iemand die van aanpakken houdt met affiniteit voor debiteurenbeheer. Daarnaast heb je kennis van de verschillende aspecten van de financiële administratie en boekhouden, zodat je jouw collega’s kan ondersteunen indien nodig.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4, in de richting van Administratie of Financieel;
 • enkele jaren ervaring met debiteurenbeheer (ervaring met crediteurenadministratie is een pré);
 • allround kennis van financiële administraties waaronder grootboek, rapportages en boekhouden;
 • een service- en klantgerichte instelling en ben je accuraat. Ook communiceer je op een correcte en adequate wijze met onze klanten en leveranciers;
 • een proactieve werkhouding en denk je in oplossingen. Ook ben je flexibel, resultaatgericht en kan je goed samenwerken;
 • kennis van (diverse) boekhoudsystemen waarbij kennis van Afas en/of Axapta een pre is;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?

Wij bieden

 • een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamisch bedrijf waarbij je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen;
 • een fulltime baan;
 • goed salaris;
 • 26 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • werken op centrale locatie in Amsterdam;
 • werken in een informele werkomgeving met de leukste collega's?


Verstuur je sollicitatiebrief met je motivatie en cv via onze sollicitatiepagina, t.a.v. Maura Stalpers, afdeling HR.
Wil je meer weten dan kun je natuurlijk ook bellen naar 020-4620462, of kijk op www.taxameter.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Financieel Administratief Medewerker, Financiële Administratie, Debiteurenbeheerder, Crediteurenbeheerder, Financieel, Finance, Debiteurenbeheer, Crediteurenbeheer

Bezoek www.taxameter.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker Financiële Administratie of solliciteer online op de vacature Medewerker Financiële Administratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Taxameter Centrale

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.