Accounting Specialist

Werkgever
T-Mobile
Plaats
Den Haag
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Automatisering/ICT/Telecom
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO+
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
STJE01168

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Functieomschrijving

De Accounting afdeling is onderdeel van de Finance Tak binnen T-Mobile. De Accounting afdeling is verantwoordelijk voor de accurate, tijdige en volledige registratie en reporting van de financiële transacties van T-Mobile. Het team bestaat momenteel uit 17 potentiele collega’s. De afdeling is in een overgangsfase die gepaard gaan met ingrijpende wijzigingen en interessante projecten. We zijn op zoek naar een finance professional die kan omgaan met deze overgangsfase en die graag wil werken in een snel tempo omgeving na de overgangsfase.

De Specialist Accountant heeft de volgende hoofdtaken:

 • Voert een risico-aanpak uit op alle operationele processen binnen het deelgebied van zijn/haar verantwoordelijkheid;
 • Draagt zorg voor de correcte financiële controles en financiële analyses van de financiële resultaten van het bedrijf;
 • Ondersteunt bij de voorbereiding van de stuurinformatie voor de Management Teams;
 • Biedt ondersteuning bij het beheer van de technische boekhouding bij verschillende projecten;
 • Zorgt er voor dat financiële verslaggeving worden nageleefd; 
 • Verbetert de dagelijkse operationele activiteiten en processen;
 • Heeft de verantwoordelijkheid dat boekhoudkundige en administratieve processen efficiënter en effectiever uitgevoerd worden door het initiëren en implementeren (in samenwerking met IT-ondersteuning) van automatiseringen en digitalisering.

Functie-eisen

De ideale Specialist Accounting beschikt over Entrepreneur schap (en draagt dit ook uit) Daarnaast daag jij jezelf uit om nieuwe dingen te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Je bent een absolute motivator binnen je team want sfeer is voor jou belangrijk. Verder zou jij jezelf typeren als een daadkrachtig en je neemt het heft in eigen hand. Prioriseren is jouw manier van werken. En in een altijd veranderende omgeving ben jij de rust zelve en weet jij structuur te creëren

Functie eisen:

 • Master of Bachelor diploma in Finance
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Goede kennis van IFRS en Dutch GAAP
 • Stevige persoonlijkheid
 • Ervaring in boekhoudkundige aspecten te onderzoeken en het opstellen van standpuntverklaringen (of bereid deze kennis te kunnen verwerven)
 • Solide kennis van SAP is een pré
 • Ervaring op het gebied van interne controle

 

Wij bieden

T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk waarbij uitstekende kansen worden geboden om jezelf te ontwikkelen. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kan je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie.

Bezoek www.staan.nl voor meer informatie over de vacature Accounting Specialist of solliciteer online op de vacature Accounting Specialist.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.