Medewerker Management Rapportages

Werkgever
Suiker Unie
Plaats
Dinteloord
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Suiker Unie is onderdeel van de Coöperatie Koninklijke Cosun, een internationaal concern dat natuurlijke voedingsmiddelen ontwikkelt, produceert en vermarkt. Suiker Unie is met ca. 750 medewerkers één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa en heeft de ambitie om die toppositie verder te versterken. Het bedrijf heeft fabrieken in Nederland en Duitsland waar kristalsuiker en suikerspecialiteiten worden geproduceerd. Daarnaast ontwikkelt Suiker Unie zich steeds meer tot producent van duurzame energie en is zij permanent op zoek naar nieuwe duurzame toepassingen van suiker en andere bietcomponenten. Duurzaam ondernemen is verweven in de strategie van Suiker Unie, zowel voor klanten, telers en medewerkers. Deze missie vertaalt zich in kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten. Voor meer informatie over Suiker Unie verwijzen wij je naar onze website www.suikerunie.nl.

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde bedrijfseconomische- of vergelijkbare opleiding op HBO-niveau? Zie je het daarnaast als een uitdaging om financiële gegevens te verzamelen, analyseren en te rapporteren en heb je de vaardigheid om te werken met geautomatiseerde informatiesystemen? Dan is Suiker Unie op zoek naar jou!


Binnen het Centraal Kantoor van Suiker Unie, met als standplaats Dinteloord, zijn wij voor onze financiële afdeling op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van

Medewerker Management Rapportages

M/V


In deze functie verzorg je onder verantwoordelijkheid van de Manager Financiële Administratie- en Reporting diverse financiële rapportages, zowel in- als extern op basis van de door de verschillende vestigingen/sectoren op te leveren financiële gegevens. Je speelt een proactieve rol in het verder verbeteren van de interne rapportages en het rapportageproces en bent key-user vanuit Finance voor de systemen SAP BW, BO en BPC.

Wat ga je doen in de functie van Medewerker MRG?

 • Samenstellen van de maand- en kwartaalrapportages en het schrijven van een toelichting hierop. Verzamelen, beoordelen, verwerken en consolideren van de door de vestigingen/sectoren op te leveren financiële gegevens.
 • Meewerken aan het opstellen en rapporteren van het jaarplan, de bijstelling van de forecast en de jaarafsluiting;
 • Het verder ontwikkelen van diverse periodieke financiële rapportages en analyses ten behoeve van het management als ook van het rapportageproces;
 • Key user vanuit Finance voor de systemen SAP BW, BO en BPC;
 • Het ondersteunen en voorstellen doen in het verder optimaliseren van interne rapportages en rapportagetools.
 • Uitvoeren van diverse economische analyses en ad-hoc opdrachten.
 • Deelname in diverse projecten;

Functie-eisen

 • Een afgeronde bedrijfseconomische (of vergelijkbare) opleiding op HBO-niveau;
 • Relevante werkervaring is een pré;
 • Kennis van en ervaring met (geautomatiseerde) informatiesystemen (voorkeur SAP, BW, BO en BPC) is een pre;
 • Probleemanalyse, omgang met details;
 • Initiatief, onafhankelijkheid;
 • Samenwerken en voortgang bewaken.

Wij bieden

 • Werken bij een innovatief bedrijf waarbij duurzaamheid een belangrijk begrip is.
 • Een goed salaris.
 • Binnen de eigen ondernemings-cao een uitstekend, compleet pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Kim Arnouts, Manager Financiële Administratie en Reporting, 0165-525132

Enthousiast over de functie van Medewerker MRG?
Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kunt jouw CV en motivatiebrief sturen via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteer button, t.a.v. Birgitte van Steen, Manager P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: supportmedewerker, management ondersteuning, managementsupport, management assistentie, support, HBO, vacature Dinteloord, vacature Noord-Brabant

Bezoek www.suikerunie.nl voor meer informatie over de vacature Medewerker Management Rapportages of solliciteer online op de vacature Medewerker Management Rapportages.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Suiker Unie

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.