gedreven medewerker financiële administratie

Werkgever
Stek
Plaats
Lisse
Regio
Noord-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
< 1 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
gedreven medewerker financiële administratie

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Stek zoekt voor haar locatie in Lisse een

 

gedreven medewerker financiële administratie

(24 uur per week)


De uitdaging
Medewerkers Financiële Administratie bij Stek zijn flexibele en klantgerichte professionals met een scherp oog voor kwaliteit. Voor de kwaliteit van ons bezit is het belangrijk dat het planmatig onderhoud op rolletjes loopt. Jij bent degene die hiervoor de basis legt door de totale onderhoudsadministratie voor de afdeling Vastgoedbeheer (o.a. planmatig en installatie onderhoud) perfect op orde te hebben. Vanuit deze solide basis lever je de juiste gegevens voor de (meerjaren) onderhoudsbegroting en kwartaal- en jaarrapportages. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de afrekening servicekosten elke keer weer kloppend is en op tijd bij onze bewoners op de mat valt. Daarnaast fungeer je als back-up voor debiteuren- en crediteurenadministratie.

Je gaat voor kwaliteit, bent accuraat en bent altijd op zoek naar verbetering. Je zoekt actief de verbinding met je collega’s. Naast jouw professionele inhoudelijke kennis is jouw klant- en samenwerkingsgerichte instelling een welkome aanvulling binnen ons team.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding MBA of vergelijkbare administratieve opleiding op mbo niveau
  • Minimaal 4 jaar ervaring met het voeren van de dagelijkse administratie, bij voorkeur bij een vastgoedbedrijf
  • Enige jaren ervaring met de afrekening van servicekosten is een pré

Wij bieden

Stek biedt jou een functie in een sociaal maatschappelijke organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Het brutosalaris bedraagt maximaal € 3.174,- per maand op basis van 36-uur (schaal F van de cao woondiensten). Stek vindt jouw ontwikkeling belangrijk; wij investeren daarom in opleiding en trainingen.

Op www.stek-wonen.nl vind je meer informatie over onze organisatie en deze functie (functiebeschrijving). Vragen over de functie kun je stellen aan Pieter Guijt, manager Financiën & ICT (0252) 430 500.

Solliciteren?
Maak van deze vacature jouw baan en solliciteer direct! Je motivatie met cv kun je vóór maandag 23 oktober achterlaten op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 2 november en donderdag 9 november 2017. Bij indiensttreding wordt gevraagd naar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Leiden, Haarlem, Hoofddorp, Bollenstreek, Haarlemmermeer, Noord-Holland, Zuid-Holland.

Bezoek www.stek-wonen.nl voor meer informatie over de vacature gedreven medewerker financiële administratie of solliciteer online op de vacature gedreven medewerker financiële administratie.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Stek

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.