Accountant

Werkgever
Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs
Plaats
Epe
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Bij Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs werken, verspreid over de kantoren Almelo en Epe, in totaal ruim 35 (belasting)adviseurs en medewerkers samen in één organisatie. Daarmee behoren wij in de regio tot één van de middelgrote kantoren op het gebied van de financieel zakelijke dienstverlening. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf en werkzaam in vrijwel alle branches. Onze benadering is op een persoonlijke en proactieve wijze.

Functieomschrijving

Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs heeft voor haar vestiging in Epe een vacature voor een ervarenAccountantWat ga je doen als Accountant?
Als accountant fungeer je op o.a. administratief en fiscaal terrein als een spin in het web tussen ondernemer en je collega’s en ben je voor beiden een vertrouwde sparringpartner die een stimulerende aanzet geeft. Daarnaast beheer je een eigen klantenportefeuille en weet deze op eigen initiatief verder uit te breiden door middel van een proactieve opstelling. Acquisitie is onderdeel van je werkzaamheden. Je promoot de dienstverlening en acquireert opdrachten bij bestaande en nieuwe cliënten. Verder werk je binnen de organisatie mee aan de kwaliteitsborging en verzorgt dossierreviews.

Functie-eisen

Een afgestudeerd accountant AA met minimaal 8 jaar ervaring bij een accountantskantoor, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je beschikt over commerciële en communicatieve vaardigheden, kunt goed overweg met automatisering, bent actief in diverse netwerken en weet goed om te gaan met commerciële kansen. Daarnaast ben je vakkundig, analytisch en werk je resultaatgericht en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een prettige, informele en uitdagende werkomgeving, alsmede een passend arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Verder bieden wij:
 • Vergoeding van studie- en cursuskosten
 • Goede pensioenregeling (beschikbaar premiestelsel)
 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Kilometervergoeding voor zakelijke reizen
 • Vergoeding van fitness-abonnement
 • Minimaal 28 vakantiedagen

De organisatie:
 • is laagdrempelig
 • heeft korte lijnen
 • heeft een informele sfeer
 • de kwaliteit staat voorop
 • komt haar afspraken na
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Arjan Dunnink AA (bereikbaar onder nummer 06-14354156).

Solliciteren op de functie van Accountant
Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de Solliciteer button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Accountant, Accountancy, Fiscaal, Administratie, Administratief

Bezoek www.kieskampaccountants.nl voor meer informatie over de vacature Accountant of solliciteer online op de vacature Accountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.