Junior Finance Professional

Werkgever
Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V.
Plaats
Zoetermeer
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Scheidt & Bachmann Parkeersystemen

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Als Scheidt & Bachmann Parkeersystemen B.V. zijn wij een volwaardige dochteronderneming van het wereldwijd opererende Scheidt & Bachmann GmbH. Scheidt & Bachmann bestaat al sinds 1872 en ontwikkelt, produceert en distribueert eigen producten vanuit haar fabriek in Mönchengladbach (Duitsland). Vanuit onze kantoren in Zoetermeer (NL) en Zaventem (BE) voorzien wij de Nederlandse en Belgische markt van de meest innovatieve en kwalitatief hoogstaande oplossingen op het gebied van parkeersystemen, zoals ticketautomaten en handhavingssystemen voor straat parkeren en parkeersystemen voor parkeergarages.

Functieomschrijving

Voor ons Finance Team zijn wij op zoek naar een

 

Junior Finance Professional m/v

40 uur

Standplaats ZoetermeerWat ga je doen?
Bij ons krijg je de kans om binnen het professionele Finance team vanaf de basis het vak Finance te leren. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het verwerken van inkoopfacturen en bankafschriften en zal receptionele taken uitvoeren. Daarnaast help je mee bij het opvolgen van betalingsachterstanden van klanten. Hierbij heb je continu contact met operations en sales (intern) en met klanten en leveranciers (extern) om diverse vraagstukken opgelost te krijgen. Daarnaast ondersteun je de overige Finance Support collega’s en de Head of Finance bij de samenstelling van balansen en resultaatoverzichten.

Finance Team
Je werkt nauw samen met de Head of Finance, twee ervaren Finance Support collega’s in Nederland en 1 Finance Support collega in België. Het team is continue bezig met het behalen van meer efficiency en effectiviteit en verwacht daartoe veel initiatief. Elke verbetering – hoe klein ook – wordt gewaardeerd.

Functie-eisen

 • Jij hebt een pas afgeronde hbo-opleiding in de richting bedrijfseconomie of vergelijkbaar (max. 1 a 2 jaar werkervaring);
 • Jij bent communicatief sterk;
 • Jij hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en heb je geen 9-5 mentaliteit;
 • Jij bent een team speler;
 • Jij werkt accuraat;
 • Jij bent enthousiast;
 • Jij hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en leergierig
 • Jij hebt een uitstekende kennis van Excel;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.


Bovenal ben je zeer proactief, betrouwbaar en resultaatgericht, hierdoor is jouw aandeel in ons Finance Team groot en help je mee aan de verdere groei van deze Benelux organisatie

Wij bieden

 • Je maakt onderdeel uit van een groot bedrijf dat wereldwijd opereert, standplaats Zoetermeer
 • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor jouw ideeën
 • Een zelfstandige baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen

Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina door te klikken op de Solliciteer button en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorende assessment. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met Anouk Bitter (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: www.sb-parkeersystemen.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Finance, Financieel, Bedrijfseconomie, Financiële Administratie

Bezoek www.sb-parkeersystemen.nl voor meer informatie over de vacature Junior Finance Professional of solliciteer online op de vacature Junior Finance Professional.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.