Junior Finance Professional

Werkgever
Rudico B.V.
Plaats
Eerbeek
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Handel
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

Rudico Holding B.V., gevestigd te Eerbeek, is een toonaangevende flexografiespecialist. Rudico Holding mag alle vooraanstaande internationale producenten van kartonnen en flexibele verpakkingen tot haar klantenkring rekenen en biedt hen technische oplossingen voor flexografische vraagstukken.

Rudico Holding bestaat uit vier werkmaatschappijen en heeft circa 100 medewerkers. Rudico B.V. produceert beelddragers uit polymeer. Felco B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van bredebaandrukwerk. Pulse houdt zich bezig met advisering en begeleiding in het gehele drukwerktraject en levert producten als rasterwalsen, keramische rakels en reinigingsmiddelen en –systemen van gerenommeerde merken. PASS Packaging Artwork Solutions is een Artwork en Repro studio die in opdracht van eindklanten een uitvoerende, adviserende en coördinerende rol vervult bij de totstandkoming van Design, Artwork, Repro en Print.

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze financial en op zoek naar een uitdagende baan?


Junior Finance Professional

(1.0 fte)


Functieomschrijving Junior Finance Professional
In deze functie ga jij je bezighouden met het analyseren van gegevens en het opstellen van rapportages. Je neemt deel aan projecten en zorgt daarbij voor de financiële onderbouwing. Je ondersteunt de financieel directeur maar bent ook sparringpartner en signaleert ontwikkelingen op financieel gebied. Daarnaast ben je samen met je collega’s van de financiële administratie verantwoordelijk voor het facturatieproces. Je verzorgt diverse afsluitingen (maand-, kwartaal- en jaar) en hebt samen met de HR businesspartner een gedeelde verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie, waaronder het maandelijks controleren van de urenregistratie.

Functie-eisen

  • Bent net in het bezit van een HBO-opleiding in een financiële richting;
  • Bent vaardig met geautomatiseerde financiële systemen, kantoorautomatisering en Office programma’s (zeer vaardig met Excel);
  • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Bent accuraat, analytisch ingesteld, een teamplayer die goed zelfstandig kan werken, betrouwbaar, vakkundig en stressbestendig.

Wij bieden

Een afwisselende functie bij een innovatief en dynamisch bedrijf met een informele sfeer. Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, Rudico Holding valt onder de Grafimedia CAO.

Solliciteren kan voor 26 oktober via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie van de Burgt, HR Businesspartner tel. 0313-679214/ email PZ@rudico.nl. Volledigheidshalve; een sollicitatie per email wordt niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!Trefwoorden: Vacature Junior Finance Professional Eerbeek, Talentvolle Finance Consultant Gelderland, Junior Financieel Medewerker

Bezoek www.rudico.nl voor meer informatie over de vacature Junior Finance Professional of solliciteer online op de vacature Junior Finance Professional.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rudico B.V.

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.