Zelfstandig Belastingadviseur - 32/40 uur

Werkgever
Rousch
Plaats
's-Hertogenbosch
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROBR24391

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een zelfstandig belastingadviesbureau gevestigd in Den Bosch. Het kantoor werkt samen met een ‘big four’ kantoor en verzorgt tevens fiscale ondersteuning aan een accountantskantoor en een aantal kleinere administratiekantoren. Op dit moment zijn er 8 fiscalisten werkzaam. Deze professionals zijn allemaal fiscaal generalisten met tot op zekere hoogte een specialisme. De persoonlijke benadering tijdens de fiscale advisering staat voorop. De cliënten bevinden zich voornamelijk in het MKB-segment, waarbij familiebedrijven en vermogende particulieren een belangrijke plaats innemen. In toenemende mate behoren ook grote en internationaal opererende ondernemingen tot de cliënten. Momenteel zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een belastingadviseur.

Functieomschrijving

  • Als Belastingadviseur krijg je de verantwoordelijkheid over een gevarieerde klantenportefeuille.
  • Je wordt ingezet als fiscaal generalist en kunt, waar nodig, specialisten inschakelen.
  • Vanwege de complexiteit van de vraagstukken van klanten en het kleine team waarvoor je werkt, is het van belang dat je zelfstandig te werk gaat en verantwoordelijkheid kunt dragen.
  • Je moet in deze zelfstandige rol als Belastingadviseur snel kunnen schakelen, maar dat zorgt voor veel dynamiek.
  • Je onderhoudt als Belastingadviseur zelf de contacten met je klanten.

Functie-eisen

  • Om als belastingadviseur in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde opleiding WO Fiscaal Recht.
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de belastingadviespraktijk, bij voorkeur van een middelgroot/groot belastingadvieskantoor.
  • Je bent extravert, besluitvaardig en creatief.
  • Als belastingadviseur ben je in staat om nieuwe klanten te interesseren voor je dienstverlening.
  • Je bent daadkrachtig, functioneert optimaal in een kleinere, dynamische en soms hectische setting en bent bereid om aanvullende studies te volgen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.belastingadviseur.rousch.nl

Tags: belastingadviseur, jurist, fiscaal adviseur, fiscalist, belastingadvies, Den Bosch, Brabant, fiscaal advieskantoor, accountancy, specialisten, interessante klanten

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig Belastingadviseur - 32/40 uur of solliciteer online op de vacature Zelfstandig Belastingadviseur - 32/40 uur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.