Zelfstandig assistent accountant / Junior adviseur

Werkgever
Rousch
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROMC23882

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

De accountancy vraagt meer en meer om 'coaches voor ondernemers' om hen te adviseren waar ze staan met hun bedrijf, terugkijkend naar de cijfers maar ook toekomstgericht. Zie jij jouw rol als assistent accountant ook zo en wil je groeien in de rol van MKB adviseur? Dan heeft deze accountantsorganisatie in Utrecht een leuke en leerzame vacature voor je!

Functieomschrijving

Als zelfstandig assistent accountant ga je jaarrekeningen samenstellen, maar hier begint het eigenlijk pas. Je probeert zoveel mogelijk het gesprek met je klanten op te zoeken. Tussentijdse cijfers klaar? Dan bel je even met je klant. Rapportage opgesteld? Ook dan pak je de telefoon. Bij de bespreking van de jaarrekening ga je onder de hoede van de Accountant / Manager AA opnieuw in gesprek met je klanten om te kijken wat hen bezig houdt en welke advieswerkzaamheden je kunt bieden waar zij toegevoegde waarde van ondervinden. Daarnaast kan het zijn dat je werkzaamheden op locatie van de klanten gaat verrichten of dat je de klant helpt bij de inrichting van een nieuwe (boekhoud)systeem.

Functie-eisen

Om als zelfstandig assistent aan de slag te kunnen, is een bepaalde basiskennis noodzakelijk. Een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie sluit hier het beste bij aan. Om adviesmogelijkheden zo goed mogelijk te signaleren en te kunnen doen, krijg je interne trainingen op commercieel vlak en een communicatietraining. Zo word je klaargestoomd tot adviseur van de toekomst. Heb je minimaal 4 jaar werkervaring en ben je ondernemend, energiek en graag in gesprek met ondernemers over hun bedrijfsvoering, dan is dit een mooie functie voor je waarin je verder kunt groeien!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent accountants.
Kijk voor meer vacatures op http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl of http://accountancy.functies.rousch.nl  

Wij bieden

Je salaris als assistent accountant ligt, afhankelijk van kennis en hoe ver je bent met b.v. de accountancy opleiding, tussen de € 3.000 en € 4.500. Daarnaast kennen zij 27 vakantiedagen, een onkostenvergoeding, studieregeling en een goede pensioenregeling.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Zelfstandig assistent accountant / Junior adviseur of solliciteer online op de vacature Zelfstandig assistent accountant / Junior adviseur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.