Senior Salarisadministratie - Accountantskantoor

Werkgever
Rousch
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROID23978

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Werk jij graag in een middelgroot accountantskantoor met ongeveer 40 medewerkers, maar wil je wel graag onderdeel zijn van een kleiner team? Dan past deze werkgever bij jou! De afdeling bestaat in het totaal uit vier medewerkers en jij zal hier de leidinggevende worden. Er heerst een informele cultuur en iedereen draagt zijn of haar steentje bij, want samen behaal je tenslotte het beste resultaat. Samenwerken is dus ook één van de kernwaarden voor dit bedrijf. Daarnaast zijn de medewerkers gepassioneerd en ambitieus. Ze willen het beste uit zichzelf en uit andere halen. Er zijn ook veel mogelijkheden om je collega's beter te leren kennen door de veelal georganiseerde borrels en teamuitjes!

Functieomschrijving

Voor een middelgroot kantoor met ongeveer 40 medewerkers zijn wij op zoek naar een hoofd salarisadministratie! Deze functie brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Je hebt nauw contact met je cliënten en signaleert financiële kansen. Op basis van deze bevindingen voorzie je de cliënten van advies op gebied van arbeidsrecht, cao's, salarissen, enz. Naast het adviserende aspect ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verzorgen van salarissen, loon- en betalingsverdeelstaten, journaalposten en aangiften loonheffing van eenvoudige en (complexe) salarisadministraties;
  • Het verzorgen van contact met cliënten en andere externe instanties;
  • Het volgen van ontwikkelingen binnen je vakgebied en het vertalen van deze naar je eigen werkzaamheden;

Spreekt de combinatie van salarisadministrateur en -adviseur jou aan? Dan is dit misschien wel de ideale baan voor jou!

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een ervaren medewerker met minimaal 10 jaar ervaring als een salarisadministrateur in een accountantskantoor. Je hebt ervaring met leidinggeven en je vindt dit leuk en uitdagend! Daarnaast heb je de opleidingen VPS en PDL afgerond. Je hebt ervaring met Loket en kunt snel dingen oppakken. Je bent communicatief sterk en erg accuraat!

Pas jij in het profiel? Kom dan snel een keer kennismaken met onze opdrachtgever!

Voor meer interessante vacatures binnen de Accountancy en Fiscaliteit, kijk op www.rousch.nl of http://www.rousch.nl/vacature/salarisadministrateur.html.

Tags: salarisadministrateur, salarisadministratie, loonverwerking, loonadviseur, senior, accountantskantoor, vacatures salarisadministratie, Rotterdam, Zuid-Holland.

Wij bieden

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Senior Salarisadministratie - Accountantskantoor of solliciteer online op de vacature Senior Salarisadministratie - Accountantskantoor.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.