Relatiebeheerder

Werkgever
Rousch
Plaats
Son en Breugel
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROBR23716

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor is klein gestart en inmiddels uitgegroeid naar een regionaal accountantskantoor met ca. 20 medewerkers. Je treft hier gedreven, betrokken, kritische medewerkers die er als team voor zorgen dat klantentevredenheid hoog scoort en de kwaliteit van de dienstverlening continue onder de loep genomen wordt. De sfeer is laagdrempelig en bij het management staan de deuren altijd open. Op dit kantoor kun je flexibel werken, staat er tijdens de lunch een pingpong tafel klaar en wordt er bij verjaardagen altijd een half uurtje tijd genomen om samen een stukje gebak te eten. Nog niet overtuigd? Ook de BBQ en nieuwjaarslunch is een jaarlijks terugkerende traditie. Uit de lange dienstverbanden blijkt dat je hier als Relatiebeheerder op de goede plek zit! 

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder ga jij je bezighouden met diverse samenstelopdrachten en heb je rechtstreeks contact met de klanten, verder ben je bezig met:

 • Het bewaken van planning voor jouw portefeuille met betrekking tot de te verrichten werkzaamheden.
 • Het coachen en begeleiden van de assistent accountant
 • Het reviewen van de de werkzaamheden die binnen jouw portefeuille verzorgd worden door assistent accountants
 • Je bent sparringspartner voor het managementteam
 • Je levert een bijdrage aan de verdere uitbouw van je klantenportefeuille in het MKB segment en de praktijkontwikkeling

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Relatiebeheerder herken jij jezelf in onderstaand profiel:

 • Je bent in staat om mee te gaan in de continue ontwikkelingen in de accountancybranche.
 • Je bent betrokken en overtuigd dat je samen meer bereikt dan alleen.
 • Je hebt tenminste 4 jaar werkervaring als assistent accountant bij een accountantskantoor en bent toe aan de volgende stap.
 • Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO niveau. De ambitie om verder te studeren voor Accountant is geen eis, wel een mogelijkheid.
 • Je bent communicatief vaardig, zelfverzekerd en maakt als Relatiebeheerder een professionele indruk op je klanten.
 • Tenslotte kun je klanten op een breed terrein (fiscaal, bedrijfseconomisch etc.) adviseren, waardoor jij gezien wordt als waardevol sparringspartner.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Relatiebeheerder / Accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://accountancy.functies.rousch.nl en http://vacatures.accountant.aa.rousch.nl 

Tags: relatiebeheerder, accountant, samenstelpraktijk, accountancy, fiscaal, adviseur van de toekomst, accountantskantoor, AA, HBO, Brabant, Son & Breugel, Eindhoven, vacature, solliciteren

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Relatiebeheerder of solliciteer online op de vacature Relatiebeheerder.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.