Opdrachtleider RA / Aankomend Registeraccountant

Werkgever
Rousch
Plaats
Utrecht
Regio
Utrecht
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO, HBO
Ervaring
5-10 jaar, > 10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROMC24299

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Voor een middelgrote accountantsorganisatie zijn wij op zoek naar een aankomend Accountant RA, een opdrachtleider voor de controlepraktijk. De klantenportefeuille van deze vestiging bestaat voornamelijk uit nationale en internationale MKB-bedrijven. De vestiging telt ongeveer 40 medewerkers (accountants, fiscalisten en juristen). Groot genoeg waardoor alle kennis in huis is maar ook weer klein.. je komt te werken in een hecht en collegiaal team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheden.

Functieomschrijving

Als opdrachtleider van de controlepraktijk val je onder eindverantwoordelijkheid van de manager RA, maar draag je zelf verantwoordelijkheid voor je klanten. Je adviseert hen over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering. Je werktijden zijn flexibel, dus je plant zelf je afspraken met klanten wanneer het jullie uitkomt. Wanneer je in gesprek gaat, weet je "de vraag achter de vraag" te stellen om de behoefte goed te kunnen bepalen. En heb je zelf de kennis niet om een specifieke vraag te beantwoorden, dan schakel je één van de vele specialisten in. Je geeft leiding aan een aantal jonge, enthousiaste maar minder ervaren collega's die de controlewerkzaamheden uitvoeren en je helpt hen in hun verdere vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. De balans tussen werk en privé houden ze goed in de gaten, zodat het aantal overuren niet teveel wordt. Je krijgt daarom wel 32 vakantiedagen.

Functie-eisen

Heb je je RA-titel (bijna) behaald en ben je op zoek naar een middelgroot kantoor om je volgende stap te zetten? Heb je minimaal 5 jaar ervaring, ben je communicatief sterk, creatief en ondernemend? Dan kom ik graag in gesprek om te kijken of zij het juiste platform kunnen bieden voor je verdere ontwikkeling.

Wij bieden

Een salaris tussen € 3.200 en € 4.500 bruto per maand, een leaseauto, een contract voor onbepaalde tijd, 32 vakantiedagen, flexibele werktijden, een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. En naast interessante arbeidsvoorwaarden vind je hier dynamiek, een enthousiaste club met professionals die niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk vlak met elkaar optrekken en alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Opdrachtleider RA / Aankomend Registeraccountant of solliciteer online op de vacature Opdrachtleider RA / Aankomend Registeraccountant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.