Financieel Administratief Medewerker

Werkgever
Rousch
Plaats
Valkenswaard
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
< 1 jaar, 1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROBR24350

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een laagdrempelig en informeel accountantskantoor waar een leuk team je graag verwelkomt. Klanten waarderen dit kantoor vanwege de persoonlijke aandacht en vakkundige aanpak. Mocht jij verdere ambities hebben binnen het kantoor dan zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Graag zelfs! Zie jij het zitten om de interne administratie te verzorgen voor een grote klant met voldoende financiële uitdagingen dan is dit wellicht jouw uitgelezen kans!

Functieomschrijving

Als financieel administratief medewerker bij dit accountantskantoor ga jij je bezighouden met een complexe administratie van één van hun klanten die de gehele administratie uitbesteed aan het accountantskantoor.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Financieel Administratief Medewerker voldoe je aan onderstaand profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 4 Assistent Accountant / Financieel Medewerker en beschikt over HBO werk en denkniveau
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • Je hebt ervaring (in bedrijfsleven of accountancybranche) in het voeren van complexe administraties en zorgt dat de cijfers zo verwerkt zijn dat de jaarrekening snel gemaakt is
  • Je bent contactueel sterk en wil jezelf blijven ontwikkelen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Financieel Administratief Medewerker. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl


Tags: financieel administratief medewerker, assistent accountant, complexe administratie, bedrijfsleven, finance,. accountancy, mbo, vacature, solliciteren, Brabant, Valkenswaard.

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Financieel Administratief Medewerker of solliciteer online op de vacature Financieel Administratief Medewerker.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.