Assistent accountant voor internationale klant

Werkgever
Rousch
Plaats
Zutphen
Regio
Gelderland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROHD25123

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Een belangrijk kenmerk van dit kantoor is de laagdrempeligheid. Door onderling nauw samen te werken en het gebruik van vaste contactpersonen, profiteren de klanten optimaal van de aanwezige kennis en korte lijnen. Deze organisatie is met circa 15 personeelsleden groot genoeg om alle noodzakelijke kennis zelf in huis te hebben, maar zeker niet te groot om een persoonlijke, hechte band met haar relaties te kunnen onderhouden.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om naast regionale klanten ook veel bezig te zijn voor één internationale klant? Voor deze internationale klant ben je soms ook op een externe locatie aan het werk en verzorg je naast de jaarrekening en aangiftes, ook maandrapportages. Een veelzijdige functie!

Functie-eisen

Voor deze functie van assistent accountant, zijn we op zoek naar iemand met minimaal 5 jaar ervaring in de samenstelpraktijk. Verder is het belangrijk dat je een relevant HBO diploma hebt en dat je goed bent in de Nederlandse en Engelse taal (woord en schrift). Iemand die integer is, nauwkeurig werkt en kwaliteit voorop zet, past het beste binnen deze organisatie.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountants.  
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl.

Tags: assistent accountant, gevorderd, ervaren, internationale klant, regionale klanten, samenstelpraktijk, samenstellen, jaarrekening, vacature, solliciteren, Gelderland, Zutphen.

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Assistent accountant voor internationale klant of solliciteer online op de vacature Assistent accountant voor internationale klant.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2018 www.jobsinfinance.nl.