Assistent accountant MKB - adviesrol

Werkgever
Rousch
Plaats
Alphen aan den Rijn
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROID24013

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een informeel administratiekantoor dat bestaat uit 12 medewerkers. Ook de verhouding met de klanten is erg informeel en de lijnen zijn kort. Binnen het kantoor wordt er hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een praatje. Er zijn veel fiscale vraagstukken en om deze reden is het kantoor op zoek naar een kandidaat met fiscale kennis. Het is binnen de functie mogelijk om lonen te verzorgen. Er wordt gewerkt met eigen klantenportefeuilles en zelfstandig klantcontact is hierbij mogelijk.

Functieomschrijving

Ondersteuning bieden aan de klant door actief bezig te zijn met adviseren, dat is wat jij het leukst vindt aan jouw functie als assistent accountant. Binnen deze functie zal de focus op deze advieswerkzaamheden liggen. Je houdt je bezig met fiscale vraagstukken vanuit de klant en kijkt ook pro actief hoe je de klant van dienst kunt zijn. Daarnaast verzorg je het jaarwerk en de aangiften voor de klant. Spreekt jou dit aan? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of reageer direct!

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting accountancy;
  • Je hebt recente werkervaring binnen de accountancy;
  • Je bent in staat zelfstandig jaarwerk te verrichten;
  • Je kunt zelfstandig fiscaal adviseren;
  • Je bent ambitieus en communiceert makkelijk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de accountancy. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl of http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl/.

Tags: accountancy, administratiekantoor, assistent accountant, fiscaal advies, belastingadvies, regio Den Haag, Zuid-Holland.  

Wij bieden

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Assistent accountant MKB - adviesrol of solliciteer online op de vacature Assistent accountant MKB - adviesrol.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.