Assistent accountant audit - goede werk- privébalans

Werkgever
Rousch
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROID23658

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een kleinschalig- en groeiend accountantskantoor met meerdere vestigingen in Zuid-Holland. De nieuwste vestiging zal binnenkort worden geopend in Rotterdam en voor deze locatie zijn we op zoek naar versterking. Binnen de totale organisatie zijn zo'n 70 medewerkers werkzaam. Alle locaties zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. Het kantoor biedt goede arbeidsvoorwaarden aan haar medewerkers en mooie ontwikkelingsmogelijkheden door middel van training on the job, interne- en externe cursussen en studiefaciliteiten. De communicatielijnen binnen de organisatie zijn kort en er wordt veel aandacht besteed om de sfeer binnen het accountantskantoor goed te houden.

Functieomschrijving

Is een goede balans tussen werk- en privé jou veel waard? Dan past dit accountantskantoor wellicht goed bij jou. In de functie van assistent accountant RA ben je werkzaam binnen de controlepraktijk. Je controleert jaarrekeningen van diverse klanten. Daarnaast signaleer je adviesmogelijkheden en kijk je samen met de klant naar kansen en een passende invulling van deze kansen. Je hebt dus nauw contact met de klanten die zich grotendeels binnen het MKB bevinden.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO accountancy opleiding;
  • Studerend voor Register Accountant;
  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen de controlepraktijk;
  • Communicatief en analytisch ben je sterk onderlegd.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de accountancy. Voor meer interessante vacatures kijk je op www.rousch.nl of http://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.html.

Tags: accountancy, accountantskantoor, assistent accountant RA, audit, controlepraktijk, werk- privébalans, Register Accountant, Rotterdam. 

Wij bieden

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Assistent accountant audit - goede werk- privébalans of solliciteer online op de vacature Assistent accountant audit - goede werk- privébalans.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.