Assistent Accountant AA - Klein MKB

Werkgever
Rousch
Plaats
Eindhoven
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 3.000 - € 5.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar, 3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROBR23603

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een groter administratiekantoor. Zij richten zich op het lagere MKB-segment en verrichten werkzaamheden op het gebied van administratieve dienstverlening en salarisadministratie. Zij werken met vaste cliëntenteams van beperkte omvang, zodat je snel en persoonlijk contact met je relaties kunt onderhouden. Voor de vestiging te Eindhoven zijn zij op zoek naar een enthousiaste assistent accountant. Het totale accountancyteam bestaat uit ca 20 medewerkers en er is weinig verloop op kantoor.  

Functieomschrijving

Onder begeleiding van een ervaren Relatiebeheerder zul je als assistent accountant diverse werkzaamheden verrichten voor een grote diversiteit aan klanten binnen het lagere MKB segment. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het verzorgen van de jaarrekeningen voor EZ, VOF"s en kleine BV structuren
  • Het verwerken van de financiële administraties tijdens de piekperiodes
  • Het verzorgen van de bijbehorende aangiften
  • Het onderhouden van contacten met klanten met betrekking tot je lopende opdrachten

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Assistent Accountant voldoe je aan onderstaand profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Je hebt vanaf 3 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk van een accountants- of administratiekantoor
  • Je bent collegiaal, cijfermatig sterk, communicatief vaardig, stressbestendig en hebt een praktische / hands-on instelling

De opdrachtgever biedt je een informele en professionele werkomgeving. Je zult deel uitmaken van een team waarin samenwerken centraal staat. Hierbij zijn zij er op gericht om je op vaktechnisch en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

ROUSCH is gespecialiseerd in loopbaanbemiddeling en –advies voor o.a. Assistent Accountants. Voor meer interessante vacatures kijk op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl 


Tags: assistent accountant, samenstelpraktijk, accountancy, lager mkb segment, laag verloop, teamwork, administratiekantoor, brabant, eindhoven, vacature, solliciteren 

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Accountant AA - Klein MKB of solliciteer online op de vacature Assistent Accountant AA - Klein MKB.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.