Assistent Accountant - 2-4 jr ervaring

Werkgever
Rousch
Plaats
Helmond
Regio
Noord-Brabant
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROBR24352

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Dit accountantskantoor kun je het beste omschrijven als no-nonsense, laagdrempelig en er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid. Het team op de vestiging in Helmond is klein, waardoor jij je daar snel thuis zult voelen. Er wordt met elkaar mee gedacht en de klant is koning!  Het wordt eveneens gewaardeerd als je meedenkt over de interne organisatie, waardoor jij je betrokken en gewaardeerd voelt. Zin in een nieuwe uitdaging als assistent accountant met voldoende doorgroeimogelijkheden? Reageer dan snel op deze vacature!

Functieomschrijving

Als assistent accountant ga jij je bezighouden met de reguliere werkzaamheden, maar wel op zelfstandige basis. Je krijgt leuke opdrachten en als je ergens niet uitkomt kun je om raad vragen bij een ervaren relatiebeheerder. Zo leer jij de klanten kennen door boekwerkzaamheden (bij de klant en op kantoor) en stel je vervolgens de jaarrekeningen op. Daarnaast ben je bezig met het verzorgen van de diverse aangiften. Uiteraard houd je ook contact met klanten en ondersteun je de relatiebeheerder met leuke opdrachten.

Functie-eisen

De ideale assistent accountant beschikt over onderstaand profiel:

  • Afgeronde opleiding op HBO niveau of in ieder geval het werk- en denkniveau daarvan
  • Vanaf 2 jaar werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor
  • Gedrevenheid, leergierigheid, cijfermatig inzicht en sociaal vermogen zijn punten waarop je hoog scoort
  • Je bent daarnaast communicatief vaardig en representatief zodat je ook klanten kunt ontvangen
  • Je voelt je thuis in de Helmondse markt, zodat je lokale mkb ondernemers goed kunt aanvoelen

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl

Tags: assistent accountant, samenstelpraktijk, mkb, no-nonsense kantoor, accountancy, aangifte, mbo/hbo, Helmond, vacature, solliciteren, noord brabant.

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Accountant - 2-4 jr ervaring of solliciteer online op de vacature Assistent Accountant - 2-4 jr ervaring.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.