Assistent Accountant (2 jaar ervaring)

Werkgever
Rousch
Plaats
Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Financiële dienstverlening
Salarisindicatie
€ 2.000 - € 3.000
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
ROID23979

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Rousch is de grootste in bemiddeling in Accountancy Vacatures in Nederland en daarmee dé landelijke loopbaanspecialist voor de accountancy. Jouw wensen en ambities vertalen wij naar de accountancy vacature, die perfect bij jou past! 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Accountants- en Advieskantoor van middelgroot formaat. Zij zijn een snel groeiende organisatie met enthousiaste medewerkers, aandacht voor de klanten en ruimte voor groei en ontwikkeling. Zij hebben de afgelopen periode een stevige groei doorgemaakt en willen dit graag verder uitpakken zonder daarbij af te stappen van de principes waarmee zij zijn gestart. Zij staan voor een betrouwbare, heldere en oprechte dienstverlening met de klant als middelpunt.

De sfeer op het kantoor is bijna gezellig te noemen, ondanks de werkdruk is er ruimte voor de sociale aspecten, dit komt mede door de laagdrempeligheid van het kantoor. Daarnaast is de hiërarchie beperkt tot het noodzakelijke en zijn er geen onnodige regels. Zo kan je altijd bij een van de partner terecht voor vragen.

Functieomschrijving

Ben jij een frisse en vlotte assistent accountant en ben je toe aan de tweede stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het samenstellen van lichtere jaarrekeningen en administratieve dienstverlening bij klanten. Daarnaast probeer je actief adviseringsmogelijkheden te signaleren en de klant te helpen waar nodig.

Functie-eisen

Ben jij:

  • klaar met je HBO Accountancy of MBA opleiding?
  • al meer dan 2 jaar werkzaam op een accountantskantoor als assistent accountant?
  • communicatief vaardig, klantgericht en resultaatgericht?

Dan zij wij op zoek naar jou! Kom snel een keer langs om kennis te maken!

ROUSCH Financial Professionals staat voor discretie en een actieve zoektocht naar de juiste match!
Kijk voor meer vacatures op http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl of http://accountancy.functies.rousch.nl.

Tags: Accountant, accountancy, accountantskantoor, assistent accountant, middelgroot accountantskantoor, veelzijdige functie, rechterhand accountant, vacature accountancy, Zuid-Holland.

Wij bieden

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Assistent Accountant (2 jaar ervaring) of solliciteer online op de vacature Assistent Accountant (2 jaar ervaring).

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Rousch

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.