Junior Salarisadministrateur

Werkgever
RDOG Hollands Midden
Plaats
Leiden
Regio
Zuid-Holland
Niche
Financieel
Branche
Gezondheidszorg/Welzijn
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
MBO
Ervaring
1-3 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
-

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

De Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg Hollands Midden is een overheidsorganisatie die bestaat uit de GGD, GHOR en RAV. Deze sectoren worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering. Personeelszaken, Financiën, Facilitair en ICT maken onderdeel hiervan uit.

Functieomschrijving

RDOG Hollands Midden heeft voor haar locatie in Leiden een vacature voor een enthousiaste kandidaat voor de functie vanJunior Salarisadministrateur

voor 24 uur per weekWie zoeken wij:
Wij zoeken iemand die aan het begin van zijn of haar loopbaan staat. De nadruk van de taken zal liggen op het verzorgen van salarisadministraties op basis van vastgelegde procedures. De werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Je verricht deze werkzaamheden samen met twee salarisadministrateurs. Je bent met betrekking tot salarisadministratie gerelateerde onderwerpen zowel het aanspreekpunt voor de medewerkers als je collega’s van personeelszaken en de financiële administratie. Bovendien ben je in staat zelfstandig medewerkers te adviseren op het gebied van salarissen en de toepassing van de Cao gemeenten (CARUWO en de Cao Ambulancezorg).

Functie-eisen

  • Een opleiding op MBO (4) werk- en denkniveau;
  • Afgeronde opleiding basiskennis loonadministratie;
  • Afgeronde opleiding praktijk loonadministratie;
  • Vaardig met Afas en Microsoft office, zoals Excel, Word en Outlook.


Naast bovengenoemde vereiste kwalificaties ben je initiatiefrijk, snel van begrip, hebt een hands-on mentaliteit, ben je accuraat, efficiënt, klantgericht en -vriendelijk en sociaal vaardig. Je beschikt over een professioneel kritische instelling, bent in staat je onafhankelijk op te stellen naar zowel collega’s als medewerkers en bent kwaliteitsbewust. Je kunt zelfstandig de verantwoording voor een opdracht dragen.

Wij bieden

Een boeiende “instapfunctie” als salarisadministrateur.
Afhankelijk van opleiding en ervaring is het minimumsalaris € 1.663,- (aanloopschaal 5) en maximaal € 2.662,- (functieschaal 6). Hierbij is sprake van een bruto maandsalaris bij een volledig dienstverband van 36 uur per week, exclusief 16,3% Individueel Keuze Budget. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar en bij goed functioneren is zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de salarisadministrateurs, José Does, tel 0883084299 of Peter van de Broek, tel 0883084259.

Solliciteren op de functie van Junior Salarisadministrateur
Laat je CV en motivatie onder vermelding van vacaturenummer 18 voor 15 maart 2017 achter via onze sollicitatiepagina of door te klikken op de Solliciteer button.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Administratie, Administrateur, Salarisadministratie, Loonadministratie, MBO

Bezoek www.rdoghm.nl voor meer informatie over de vacature Junior Salarisadministrateur of solliciteer online op de vacature Junior Salarisadministrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

RDOG Hollands Midden

Resized Image

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.