Senior Recruitment/ Consultant Associate

Werkgever
Q-logic
Regio
Flevoland
Niche
Financieel
Branche
Overig
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
1-3 jaar
Referentienummer
QLNHA02059

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Bedrijfsomschrijving

 

Q-logic is een specialist in het werven & selecteren en detacheren van professionals op HBO en WO niveau. Onze klanten komen uit diverse branches en bestaan uit zowel (grote) MKB-bedrijven als multinationals.

Q-logic heeft vorig jaar succesvol gekozen voor een nieuwe koers: Anders werken, samen groeien. Dit resulteert in een nieuwe marktbenadering welke is gestoeld op de kernwoorden ‘vrijheid, verantwoordelijkheid en synergie’. Je werkt vanuit intrinsieke motivatie en dus vanuit je kracht. Het creëren van plezier en positieve energie; je werkt niet om te leven, maar je leeft om te werken. Dit alles is afgestemd op de geest van deze tijd: een netwerkorganisatie c.q. coöperatie die bestaat uit diverse cellen met ieder een eigen discipline en/of geografische verdeeldheid. In de coöperatie zijn alle faciliteiten georganiseerd die jij nodig hebt om professioneel je werk te kunnen doen. Dit alles is bedoeld om een kwalitatieve, creatieve, flexibele en prestatieafhankelijke dienst te kunnen verlenen naar zowel klant als kandidaat.

Geen KPI-driven cultuur, maar werken op jouw manier, waar en wanneer jij wilt. De ideale balans tussen werk en privé bepaal je dus helemaal zelf. Je werkt in één van de cellen die aansluit bij jouw specialisme c.q. discipline. Iedere cel maakt gebruik van de centraal georganiseerde faciliteiten en ondersteunende diensten zoals het new business team, office management, kantoor, administratie, HR, marketing en IT/CRM systemen.

Functieomschrijving

-uitbouwen en onderhouden van het kandidatenbestand;
-uitbreiden en behouden van het opdrachtgeverbestand (acquisitie en beheer);
-managen van een procedure tussen kandidaat en opdrachtgever;
-sparren met je collega’s in jouw cel;
-creëren van synergie tussen jouw cel en de andere cellen;
-tijdig signaleren van (mogelijke) knelpunten;
-meewerken aan het verder professionaliseren van jouw cel;
-ondernemerschap, positieve energie en drive tot samenwerken;
-vereenzelvigen met en uitdragen van de identiteit van onze gezamenlijke organisatie.

Functie-eisen

Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau, minimaal twee jaar relevante ervaring in de arbeidsbemiddeling. Je bent een ondernemer, resultaatgericht, accuraat en stressbestendig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een praktische instelling.

Wij bieden

Dit bepaal je geheel zelf.

Zie ook deze video voor meer informatie: https://youtu.be/9EtOsZG1rso

Voor vragen kun je contact opnemen met Rob Litjens (r.litjens@q-logic.nl / 06-43020453).

Bezoek www.q-logic.nl voor meer informatie over de vacature Senior Recruitment/ Consultant Associate of solliciteer online op de vacature Senior Recruitment/ Consultant Associate.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.