Salarisadministrateur

Werkgever
Provincie Flevoland
Plaats
Lelystad
Regio
Flevoland
Niche
Financieel
Branche
Overheid/Non-profit
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
HBO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime
Referentienummer
Provincie Flevoland

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn

Functieomschrijving

Word jij onze nieuweSalarisadministrateur


(0,8 fte)Jouw toekomstige baan:
Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor de rechtmatige uitvoering van de salarisadministratie aan de hand van wet- en regelgeving en beleidslijnen. Je weet in drukke periodes de rust en het overzicht te bewaren. Je signaleert mogelijke knelpunten in de uitvoering en zorgt voor een correcte en tijdige output van de salarisadministratie. Met je collega fungeer je als adviseur bij vragen afkomstig van medewerkers met betrekking tot salarissen en nieuwe wet- en regelgeving. Je zorgt voor een juiste aansluiting van de salarisadministratie met de financiële administratie. Daarnaast onderhoud je contacten met externe instanties met betrekking tot de salarisverwerking. Je denkt mee over het verbeteren van processen binnen je eigen werkgebied. Je neemt proactief deel aan projecten die het werkgebied van de salarisadministratie raken. Je speelt voortdurend in op onverwachte omstandigheden en technologische ontwikkelingen met betrekking tot de salarisadministratie. Je levert een bijdrage aan het jaarwerk ten behoeve van accountantscontroles.

Functie-eisen

Je bent een ervaren salarisadministrateur met ruime werkervaring, bij voorkeur binnen de overheid. Je bent kritisch op de eigen werkzaamheden, nauwkeurig, kwaliteitsbewust en beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Je hebt een proactieve en resultaatgerichte manier van werken en een klantgerichte instelling. Het omgaan met deadlines is geen probleem. Hierin verwachten we van jou enige flexibiliteit met betrekking tot de werkdagen. Je hebt affiniteit met het verwerken van financieel-administratieve gegevens. Tot slot vind je het belangrijk om je kennis up-to-date te houden door het bijwonen van kennissessies en het volgen van cursussen.

Wat breng je mee:
Je hebt (bij voorkeur) ruime ervaring met de softwarepakketten Beaufort, Gemal en Youforce van onze salarisverwerker RAET. Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een afgeronde opleiding PDL en/of VPS. Je beschikt over algemene theoretische kennis van en inzicht in rechtspositieregelingen en nadere relevante wetgeving (o.a. belastingwetgeving, sociale verzekeringswetten en Pensioenwet).

Wij bieden

  • Uitdagend werk, leuke collega’s en een dynamische omgeving
  • Een procesgerichte organisatie met een relatief kleine omvang
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.482,07 en maximaal € 3.545,81 bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 20% bovenop je maandelijkse salaris
  • We hechten veel waarde aan een goede overdracht van de werkzaamheden en daarom zal de huidige medewerker nog zeker tot en met 30 november aanwezig zijn. Aansluitend gaat zij dan met pensioen.

Interesse? Reageer dan vóór 6 maart 2017 via het sollicitatieformulier, door te klikken op de solliciteer button.

Voor meer informatie kun je terecht bij Onno de Meij, hoofd afdeling Services en Middelen, 0320 - 265 771. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Bezoek flevoland.nl voor meer informatie over de vacature Salarisadministrateur of solliciteer online op de vacature Salarisadministrateur.

Solliciteer op deze vacature Contact via LinkedIn


 

-
/

Jobs In Finance is een uitgave van Jobs 4 Professionals.

Alle rechten voorbehouden. Copyright © 2017 www.jobsinfinance.nl.